XS Wireless Digital

En ögonblicklig förbindelse.

Trådlöst innebär inga hinder och inga distraktioner, bara obehindrat ljud, varje gång. Som en frigörande lösning för musikern, en praktisk metod i replokalen eller under en videoinspelning. Slipp sladdarna, men behåll anslutningen.

XS Wireless Digital. Precis som vilken romans som helst vet du när du upplever det – det är en ögonblicklig förbindelse.

Med den enkla synkroniseringen hos en bärbar sändare och mottagare använder XS Wireless Digital en 2,4 GHz-överföring för att skapa en trådlös anslutning från enhet till enhet. Så enkelt är det. Oavsett om det handlar om en problemfri mygga för videoteamet bestående av en person eller en trådlös mikrofon som levereras användningsklar för replokalen eller scenen, främjar detta trådlösa verktyg din inre kreativitet genom att hjälpa dig fånga ögonblicket.

Utan kablar

En god förbindelse behöver inte vara trådbunden. Med trådlösa system slipper du hinder och störande moment. Bra ljud utan ansträngning, alltid. Förbättra ditt framträdande med fri rörlighet – utan kablar och ändå väl uppkopplad.

Utan kablar

Lätt att använda

Så enkelt! XS Wireless Digital har bara en enda knapp. Med en knapptryckning är micken igång och uppkopplingen klar. Tryck igen för att tysta och håll inne för att stänga av. Kom igång på nolltid och fånga ögonblicket.

Lätt att använda

Digital kommunikation i hela världen

Med ljud lika gränslöst som dina tankar. Nu är det slut på trassel med frekvensinställningar. 2,4 GHz-överföring ger dig trådlös förbindelse varsomhelst, närsomhelst, utan bekymmer.

Digital kommunikation i hela världen

Newsletter subscription