Hemmaljud och TV

Njut av ditt Home Entertainment system med full potential. Enastående ljudkvalitet plus trådlös frihet - inga kablar att snubbla över, dina grannar blir inte väckta - endast du och din favoritfilm.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.

En mer uppslukande tv-upplevelse.

Hörlurarna till din musikanläggning ska kunna förflytta dig till din egen värld av ljud. Du har rätt att förvänta dig enastående ljud och utmärkt dämpning av buller, för att du inte stör omgivningen. Sennheisers hörlurar ger video och audio ett underbart ljud tack vare högklassiga element som lockar fram det allra bästa, vare sig det gäller film, rockkonsert, ett violinsolo eller en scenföreställning. Med fantastisk komfort och passform låter våra hörlurar dig njuta av ljudresor i ostörd miljö. För full rörelsefrihet kan du till och med ta det legendariska Sennheiser-ljudet med dig, tack vare våra trådlösa hörlurar med ljudöverföring utan förluster.