XS WIRELESS

Höj Din Röst.

XS pris— XL Performance.

Våra trådlösa allt-i-ett-system för musik, teater och tal kombinerar enkel hantering med pålitlig överföring och professionellt liveljud – till ett pris som tål att jämföras.

Släpp fram din talang. Varför inte låta människorna få höra det?

XS Wireless 1

Liten lösning — stor show.

Också en liten budget kan ge stor frihet på scenen.

  • Enklare hantering
  • Excellent livesound
  • Pålitlig överföring

Fantastisk kvalitet — ännu bättre pris.

Vi skapade XS Wireless 1 för dej som vill fokusera på talang, budskap, passion – och inte mikrofonutrustningen. Slå på och den automatiska frekvensfunktionen gör resten. Du kan ha upp till tio trådlösa anslutningar samtidigt. Det spelar ingen roll om du spelar i ett band, är på en teater eller ett seminarium: XS Wireless 1 skapar friheten att göra din grej.

Utmärkt liveljud.

XS Wireless 1 levererar välkända Sennheiser kvalitet. Mikrofoner med rundgångsskydd och högkvalitetskomponenter skapar ett öppet, kraftfullt ljud. Mottagaren har uppdaterats och är designad för enkelhet. Inga långa programmeringar – bara kör! Dessa mikrofoner och sändare är klassiska – resultatet av årtionden av tysk ingenjörskonst.

Pålitlig överföring.

På scen måste du stå ut med många saker – det måste också din utrustning. Wireless 1 är byggd för att hålla. Sändare och mikrofoner tål svett och klarar även de tuffaste påfrestningar som varje dags användning på scen innebär.

XS Wireless 2

Flexibelt - stabilt – pålitligt.

Vad du än har i huvudet före ditt gig eller din presentation, det ska inte vara din ljudutrustning.

  • Lättskött
  • Professionellt livesound
  • Stabil design

Fler finesser – lika enkelt att använda.

XS Wireless 2 levererar ännu mer flexibilitet – men är fortfarande mycket enkel att använda: Bara koppla in och kör! Vad du får som extra är manuella inställningsmöjligheter att välja kanal, samt äkta diversity-teknik.

Fantasktiskt pris – otroligt ljud.

Vi har inte kompromissat med soundet när vi skapade XS Wireless 2: tryck i basen, krispig diskant och lågbrusig överföring utan akustisk rundgång. Det finns mikrofoner att välja mellan som har bevisat sig själva på scener runtom i världen. Och tack vare mottagarens två kanaler (true diversity), elimineras dropouts.

Detta är tufft!

När showen börjar måste grejorna göra sitt jobb. XS Wireless 2 klarar tuffa utmaningar: Mottagaren ha metallskal, ficksändaren och mikrofonerna är tåliga mot svett och klarar trycket på scen - dag efter dag.

Newsletter subscription