ew 300 G4

En flexibel lösning för företag och utbildning

Serien evolution wireless har etablerat sig som en global industristandard. Med ew 300 G4 har Sennheiser utvecklat flexibiliteten och optimerat de digitala arbetsflödena ytterligare. Tack vare fjärrstyrning och övervakning med programvaran Sennheiser Control Cockpit är den fjärde generationen av evolution wireless den mest mångsidiga och flexibla mikrofonserien för företagstillämpningar.

Ett flerfunktionsverktyg för alla användningsområden

ew 300 G4 är en perfekt multitalang för alla scenarion tack vare de många tillämpningsmöjligheterna och det stora produktutbudet.

Flexibel användning

ew 300 G4 är förmodligen det mest flexibla systemet med trådlösa mikrofoner på marknaden – tack vare den utmärka klangen, den säkra trådlösa överföringen och de robusta enheterna i kombination med rätt tillbehör. Du kan lita på ew 300 G4 i alla situationer, i alla användningsområden och på alla platser eftersom systemet uppfyller alla professionella ljudkrav och är perfekt för alla tal, föreläsningar, konferenser eller liveuppträdanden på scen.

Brett UHF-frekvensområde

Den redan etablerade säkerheten och solida trådlösa överföringen i evolution wireless-mikrofonserien har i och med ew 300 G4 utvecklats ytterligare. Systemet omfattar upp till 88 MHz som ger en bättre kanalbandbredd för snabbare kanalinställning. De 11 frekvensvarianterna mellan 470 och 865 MHz uppfyller lokala bestämmelser i hela världen – för flexibla installationer med mobila eller fasta mikrofoner.

Brett UHF-frekvensområde

Flerkanalsfunktion

evolution wireless är känt för utmärkt prestation i flerkanalsfunktion. Med upp till 50 mW omkopplingsbar sändningseffekt och den förbättrade kanalbandbredden upp till 88 MHz, täcker ew 300 G4 alla typer av flerkanalsinstallationer för alla möjliga evenemang, både inomhus och utomhus. I kombination med det breda utbudet av antennkomponenter kan även stora system snabbt installeras och optimeras.

Flerkanalsfunktion

Fjärrstyrning

Hela ew 300 G4-systemet kan fjärrstyras optimalt med Sennheisers moderna programvarulösningar, även i komplexa installationer. Programvaran Sennheiser Control Cockpit är det perfekta verktyget för enkel hantering, styrning och underhåll av hela ew 300 G4-systemet i fasta installationer. För mobil användning och sceninstallationer är Sennheiser Wireless Systems Manager rätt val.

Fjärrstyrning

SYSTEMÖVERSIKT

ew 300 G4-systemet
ew 300 G4-systemet består av fantastiska komponenter och har optimerats ytterligare i den fjärde generationen. ew 300 G4-systemet finns i tre satser:

• Handsändarsats med MME 865 kondensatormikrofonkapsel
• Rockslagssats med ME 2 kondensatorrockslagsmikrofoner
• Headmic-sats med SL Headmic 1-nackbygelmikrofon.

Det finns handsändare, ficksändare och rackmottagare som lösa komponenter så att du kan bygga egna system. Ladd- och antennkomponenter avrundar ew 300 G4-utbudet för utmärkt prestanda och säkerhet i alla situationer.

evolution wireless G4

Education

Tack vare fjärrkontroll och övervakning via mjukvaran Sennheiser Control Cockpit är G4 den mest mångsidiga mikrofonserien för företag och utbildning. ew 300 G4 uppfyller kraven från universitet, skolor och högskolor med pålitliga, framtidssäkrade lösningar. Alla produkter har designats för att vara lätta att använda för alla användare.

Med sina taloptimerade, stabila mikrofonkapslar ger ew 300 G4 mycket flexibla lösningar med fantastisk ljudkvalitet och ypperlig pålitlighet vid alla sorters presentationer. Tack vare fjärrkontroll och övervakning via mjukvaran Sennheiser Control Cockpit är G4 den mest mångsidiga mikrofonserien för företag och utbildningsanvändning.

LIVELJUD

Serien 100 kan användas för allt från små scener till stora arenor och täcker allt som förenar musiker och artister med publiken och ger snabb parallellkoppling i upp till 12 kanaler. Serien 500 kan användas för flerkanalsapplikationer och har en bandbredd upp till 88 MHz, något som övertygar även de mest kritiska proffsen.

RADIO OCH FILM

Serien 100 är särskilt utvecklad för mobil journalistik och är industristandarden som används överallt där allt måste fungera snabbt och säkert i en tagning. Den helt nya 500-serien ger, tack vare den stora bandbredden, en säker ljudöverföring vid filminspelning.

Contact Us

Newsletter subscription