evolution wireless G4

Växer med dig.

Industristandarden: evolution wireless G4 är numera förstahandsvalet för dokumentärfilmsproducenter och mediabolag (mobil journalistik). I och med den helt nya 500-serien är G4 nu även det säkraste systemet för alla professionella filmproducenter.

G4 används överallt där allt måste fungera i en tagning.

Vid inspelning utomhus för dokumentärfilmer eller på röda mattan vid intervjuer. Vid stora filminspelningar utomhus eller i studion. G4 fångar det magiska momentet lika professionellt som om det hade planerats i flera år. Tack vare den enkla och pålitliga hanteringen används evolution wireless med fördel av filmproducenter och journalister.

För dokumentärfilmer och mobil journalistik.

evolution wireless G4 – 100P-serien.

Perfekt mediaklang tack vare flexibiliteten vid inspelning utomhus och fältinspelning. G4 är ett robust, trådlöst mikrofonsystem för flexibel fixering på alla kameror och är mycket enkelt att hantera.

evolution wireless G4 – 100P-serien.

100P-serien

 • Robust, trådlöst allt i ett-system, flexibel användning för ljudinspelning med mediakvalitet
 • Utmärkt ljudkvalitet, slitstark huskonstruktion
 • Enkel menystyrning, snabb idrifttagning
 • Effektiv och säker trådlös överföring
 • Upp till 100 meters räckvidd
 • Upp till 8 timmars drifttid
100P-serien

Proffsens val för utmärkt filmljud.

evolution wireless G4 – 500P-serien.

En perfekt lösning för filmproducenter vid stora inspelningar, med upp till 32 kanaler. En respektabel kanalbandbredd upp till 88 MHz och högre HF-sändningseffekt ger hög överföringssäkerhet oavsett förhållanden.

evolution wireless G4 – 500P-serien.

500P-serien

 • Flexibel och mångsidig användning
 • Utmärkt filmljud, slitstark huskonstruktion
 • Enkel menystyrning, snabb idrifttagning
 • Sändare med fantommatning
 • Upp till 88 MHz kanalbandbredd, upp till 32 kanaler
 • Hög HF-sändningseffekt (upp till 50 mW)
 • Upp till 8 timmars drifttid
500P-serien

evolution wireless G4

Education

Tack vare fjärrkontroll och övervakning via mjukvaran Sennheiser Control Cockpit är G4 den mest mångsidiga mikrofonserien för företag och utbildning. ew 300 G4 uppfyller kraven från universitet, skolor och högskolor med pålitliga, framtidssäkrade lösningar. Alla produkter har designats för att vara lätta att använda för alla användare.

Med sina taloptimerade, stabila mikrofonkapslar ger ew 300 G4 mycket flexibla lösningar med fantastisk ljudkvalitet och ypperlig pålitlighet vid alla sorters presentationer. Tack vare fjärrkontroll och övervakning via mjukvaran Sennheiser Control Cockpit är G4 den mest mångsidiga mikrofonserien för företag och utbildningsanvändning.

LIVELJUD

Serien 100 kan användas för allt från små scener till stora arenor och täcker allt som förenar musiker och artister med publiken och ger snabb parallellkoppling i upp till 12 kanaler. Serien 500 kan användas för flerkanalsapplikationer och har en bandbredd upp till 88 MHz, något som övertygar även de mest kritiska proffsen.

RADIO OCH FILM

Serien 100 är särskilt utvecklad för mobil journalistik och är industristandarden som används överallt där allt måste fungera snabbt och säkert i en tagning. Den helt nya 500-serien ger, tack vare den stora bandbredden, en säker ljudöverföring vid filminspelning.

Newsletter subscription