Trådlösa hörlurar

Hörlurar som hänför istället för att trassla in

Sennheisers förstklassiga trådlösa hörlurar utan kabel mellan dig och dina favoritlåtar kommer garanterat att göra alla nöjda, till och med krävande ljudkännare. Digital radiofrekvensöverföring är perfekt för användning till exklusiv stereoutrustning i hemmet medan modeller som är utrustade med Bluetooth fungerar väldigt bra till mobila enheter. Sennheisers trådlösa hörlurar är tillförlitliga och lätta att hantera och de släpper verkligen loss ljudglädjen.

Sennheiser erbjuder ett brett utbud av trådlösa modeller som tillgodoser olika behov: Från IR-lyssningssystem i stereo för TV till digitala hemmasystem för audiofiler till lyxiga Bluetooth®-reseheadset.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.