Uppgradera ditt ljud

Du är redo att höja nivån och det förstår vi. De senaste åren har inneburit utmaningar som krävt både
passion och tålamod från alla artister och kreatörer. När platser runtom i världen öppnar upp igen och publiken
åter får samlas kan vi skapa en revolutionerande lyssnings- och ljudupplevelse
och överföra magin direkt till dina lyssnare.

Precisionen i tysk teknik genomsyrar hela vår produktportfölj, så att du kan lita på den bästa ljudkvaliteten, oavsett dina behov. Vi tror att du bara kan inspirera din publik när du själv är inspirerad. Förmedla magin i ditt kreativa uttryck direkt till din publik, så att ni upplever ögonblicket tillsammans. Lägg omedelbart till realism och närvaro i ditt ljud och i din kreativa process. Balansera nivåer och hitta flexibilitet i vår produktkatalog för filmskapare, hemmastudion, musiker, poddare och sångare.

Musiker

Mångsidigt ljud för inspelning, framträdanden och övervakning av musikers behov. Förbättra ditt arbetsflöde i dag med en mängd olika alternativ utformade för artister som vill tillföra mer till sina framföranden. Våra produkter har lösningar för in-ear-övervakning, mikrofoner för förstärkare, trummor, röst och mer och gör att du och dina kompositioner sticker ut.

Filmskapare

Att skapa film i dag kräver mer, både av professionella och andra. För att ljudet ska stämma med bilden har vi utvecklat ett speciellt utbud av verktyg för filmskapare för alla dina behov under inspelningen. Skaffa hörlurar för nivåövervakning och shotgun-mikrofoner för kameran från ett och samma ställe. 

Hemmastudio

Maximera ditt hemmastudioutrymme med våra världsberömda mikrofoner och hörlurar och ta enkelt dina projekt till nästa nivå. Högupplösta inspelningar uppnås med rätt verktyg och ger alla inblandade en säker kvalitet samt kompenserar för variationer i rumsakustik.

Poddare

Våra podcastlösningar är utformade för att förbättra din kvalitet utan att komplicera arbetsflödet. Uppnå det tydliga, jämna ljud du vill ge lyssnarna. Med vårt utbud av podcastprodukter som mikrofoner på kameror, professionella hörlurar och kondensatormikrofoner är vi säkra på att ha något som passar dina behov.

Sångare

Höj nivån ett steg (eller tre) med vårt professionella utbud av produkter som är utformade för tydlighet och pålitlighet för tal och sång. Känslor förmedlas genom balanserade och rena toner både vid tal och sång genom en riktad clip-on-mikrofon, dynamisk kardioidmikrofon eller kondensatormikrofon. Sträva efter det bästa och mest autentiska resultatet när du uppgraderar förstärkningen av din röst.

Newsletter subscription