Sporthörlurar

Löpning, jogging, vandring eller en dag på gymmet - vi vet, att lyssna på en favoritlåt kan ge dig ny energi och motivation. Vi har rätt headset för perfekta träningspass. Sennheiser headset låter bra, sitter kvar och bryr sig inte om lite svett.

Utvecklade tillsammans med atleter.

Sporthörlurar måste vara starka i många olika idrottsgrenar. De måste vara okänsliga för regn och svett. De måste klara hårdhänt behandling inom idrotten. De måste dessutom sitta kvar säkert och bekvämt på plats även under mycket kraftiga rörelser under ett träningspass. Om de, utöver allt detta, låter så bra att de driver dig till nya personliga rekord kan du vara helt säker på att de är en produkt från Sennheiser.

Sennheisers sporthörlurar har utvecklats tillsammans med atleter som vet vad de behöver när det gäller sporthörlurar: Okänslighet mot fuktighet, olika sätt att ha hörlurarna på sig, överlägsen styrka och ett kraftfullt, dynamiskt ljud som aldrig misslyckas med att motivera dem.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.