SpeechLine Wired installationsmikrofoner

Varje ord räknas.

Designad för högsta krav och optimerad för tal - Sennheisers installationsmikrofoner.

Upplev hala systemet

Ner till föregående produkt.

Perfekt för både möten och presentationer. Mikrofonserien SpeechLine Wired har utvecklats särskilt för det talade ordet och garanterar förstklassig taluppfattbarhet.

SpeechLine Wired installationsmikrofoner erbjuder många skräddarsydda lösningar för en mängd olika ljudsituationer och kan integreras smidigt i alla miljöer där det talade ordet är av stor vikt.

Ner till föregående produkt.

Gjort för det talade ordet

Varje nyans av alla röstlägen – i alla tänkbara kommunikationssituationer. SpeechLine Wired installationsmikrofoner garanterar högsta ljudkvalitet och taluppfattbarhet.

Varje modell har RF-skärmning för att förhindra intermodulationseffekter med mobila enheter.

Gjort för det talade ordet

Enastående design

SpeechLine Wired installationsmikrofoner är byggda för att imponera med en diskret och snygg design som lätt och snabbt kan integreras i alla rum. Mikrofonerna kan användas fristående eller installeras permanent på bord och talarstolar eller monteras diskret i taket.

Enastående design

Optimerad för tal

SpeechLine Wired installationsmikrofoner är optimerade för högsta taluppfattbarhet. De erbjuder ett klart, rent ljud och en fantastisk ljudkvalitet för alla tänkbara användningsområden och i alla situationer.

Optimerad för tal

Enkel integration och mångsidig installation

Sennheiser SpeechLine Wired installationsmikrofoner är kompatibel med alla DSP-ljudsystem, vilket gör dem perfekta för integrering i befintliga audio-video-applikationer. Genom seriens modulära uppbyggnad kan du anpassa dina lösningar flexibelt till många olika krav.

 Enkel integration och mångsidig installation

Föredrar du en trådlös lösning?

Föredrar du en trådlös lösning?

Med SpeechLine Boundary 114-S Digital Wireless Microphone levererar produktserien SpeechLine Digital Wireless en lösning som kombinerar fördelarna med SpeechLines kabelburna mikrofoner och trådlös expertis. Mer

Kontakta oss

Sennheiser SpeechLine Wired - ett enastående mikrofonsystem för ultimativ taluppfattbarhet. Fyll i formuläret redan idag så berättar vi mer om hur SpeechLine Wired kan hjälpa att bli förstått i alla lägen.

Newsletter subscription