Våra tjänster

Vår Sennheiser-motivation

En rad banbrytande innovationer har gett vårt företag och våra produkter dess välförtjänt rykte världen över: t.ex. uppfinningen av shotgun-mikrofonen på femtiotalet och utvecklingen av öppna hörlurar på sextiotalet. På sjuttiotalet följer den infraröda överföringstekniken och på åttiotalet innovationer inom flerkanals RF-trådlös överföring. Vårt huvud-relaterade surroundsystem var höjdpunkten på nittiotalet och intelligenta ljud-informationssystem lanserades i början av det nya millenniet. Vi ger våra medarbetare stort utrymme när det gäller kreativitet eftersom vi är övertygad om att framtiden för Sennheiser kommer även fortsättningsvis kännetecknas av nya idéer och innovationer.

Vi är mycket stolta över våra många patent och utmärkelser. Dessa inkluderar två innovationspriser från den tyska industrin, priset "Scientific and Engineering Award" och har belönats med Emmys och Grammys. Alla dessa utmärkelser visar vår innovationskraft. Den ständiga utvecklingen av ny teknik inom akustik och elektronik är och förblir nyckeln till den Sennheisers starka marknadsposition.

Här producerar vi

För att kunna möta kraven och behoven som ställs på våra olika marknader tillverkar vi våra produkter i egna fabriker i Tyskland, Irland och USA. Dessutom har vi ett långsiktigt samarbete med partnerföretag i Europa, Asien och Amerika som kan uppfyller våra stränga kvalitetskrav.

Ett stort forsknings- och utvecklingscentrum i Tyskland och våra forsknings- och utvecklingsenheter i Kalifornien och Singapore säkrar vår ledande position som leverantör av state-of-the-art teknologi.

Wedemark

På vår produktionsanläggning i Wennebostel, Tyskland, producerar vi Sennheiser mikrofoner, Neumann mikrofoner, trådlösa mikrofoner och monitoring system, konferens-, guide- och informationsteknik för museer och turister, headset för luftfart och huvuden för hörlurar och mikrofoner. Två stora produktionscentrum med state-of-the-art tillverkningsteknik erbjuder optimala produktionsvillkor. Där finns det ett 350 kvadratmeter stort renrum för produktion av huvuden till kondensatormikrofoner och ett teknikcentrum för utveckling och test av ny produktionsteknik.

Wedemark

Tullamore

Vår produktionsanläggning i Tullamore, Irland, tillverkar hörlurar, hörlurshuvuden, audiologi produkter, studio monitorhögtalare och komponenter till vårt segment integrerade system. Dessutom levererar företaget också centrala logistiktjänster för produkter tillverkade av våra asiatiska partnerföretag.

Tullamore

Albuquerque

För att kunna förse den amerikanska marknaden snabbt och flexibelt produceras våra trådlösa system också i vår fabrik i Albuquerque i New Mexico. Här fokuserar vi på mikrofoner och monitoring system.

Albuquerque