Butiks- och fabriksrundtur

Besök vårt huvudkontor
Vårt huvudkontor har funnits på samma plats sedan företaget grundades 1945. Vi är stolta över våra rötter, men vi går alltid framåt: nuförtiden kompletteras den ursprungliga bondgården av produktionslokaler, lager, kontor och vårt moderna Innovation Campus, som öppnades 2015.

Sennheisers huvudkontor ligger i Wennebostel, Wedemark nära Hannover. Vår adress är:
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Am Labor 1
30900 Wedemark
Telefon: +49 5130 6000

Sennheisers flaggskeppsbutik

2015 öppnades Tysklands första Sennheiser Store på Innovation Campus vid vårt huvudkontor. Där ger vi besökarna möjlighet att ta del av meningsfulla ljudupplevelser och dyka ned i en varierande produktvärld.

Du kan prova och uppleva många Sennheiser-produkter i vår butik på 200 kvadratmeter. Vi bör nämna att du kan prova våra konsumentprodukter, såsom Bluetooth- eller TV-hörlurar, i vår butik men att de inte säljs där längre. Detta beror på Sennheisers splittring från konsumentverksamheten, som Sonova fortsätter. Men vi kan fortfarande visa dig dessa produkter och ge dig råd om dem så att du kan prova allt intensivt, även om du inte kan köpa konsumentprodukter direkt från oss.

Om du har några frågor hjälper Sennheiser-konsulterna som finns på plats dig gärna.

En höjdpunkt utöver det vanliga vid ett besök i Sennheiser-butiken är förstås de exklusiva HE 1-lyssningssessionerna i det ljudisolerade ”Ultimate Sound Room”.

Sennheiser Store
Telefon: 05130 600 - 4000
E-post: [email protected]

Öppettider:
Måndag: 10.00–17.00
Tisdag: 10.00–17.00
Onsdag: Stängt
Torsdag: Stängt
Fredag: 10.00–16.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

For operational reasons our store will be closed starting 20th December and will be opened again on 31st January. Thank you for your understanding!

Rundturer i fabriken

Under en rundtur i fabriken får du fördjupa dig i en spännande värld av elektronik och akustik. Du får en ingående inblick i de rutiner och processer som tillämpas vid Sennheisers dagliga produktion, samtidigt som du lär dig om vår varumärkesfilosofi.

Upplev det engagemang för ljud som driver oss och upptäck den välkända tyska kvaliteten.
Sennheisers medarbetare tar sig tid att visa dig runt på vår fabrik, du får en oförglömlig och autentisk inblick i hur ljudets framtid utformas.

Efter rundturen har du möjlighet att besöka Sennheisers flaggskeppsbutik där Sennheiser-produkter väntar på att du ska upptäcka, utforska och uppleva dem.

Rundturer i fabriken

Boka en grupprundtur i fabriken
Om du vill boka en grupprundtur i fabriken skickar du ett e-postmeddelande med följande information till [email protected] minst fyra veckor före önskat datum.

• Beskrivning av gruppen
• Lista över deltagare (du kan ladda ned en mall här)
• Önskat datum och helst två alternativa datum
• Önskad tid (mellan kl. 09.00 och 15.00)
• Språk (tyska eller engelska)
• Kontaktperson, inklusive telefonnummer

Viktigt:
• Anmäl er i receptionen
• Rundturen tar ca 90 minuter och är 1,5 km lång utan möjlighet att sitta ned under rundturen. Rundturen är bara delvis fri från hinder. Kontakta oss för att diskutera eventuella särskilda behov eller om du har några frågor.
• Rundturen kostar 99 € för högst 20 personer. Studentgrupper betalar ett specialpris på 49 €. Rundturen kan betalas i flaggskeppsbutiken (kontant, debet- eller kreditkort).
• Minimiåldern för att få delta i fabriksrundturen är 14 år.
• Vi kan inte erbjuda fabriksrundturer på helger eller helgdagar eftersom det är Sennheisers medarbetare som guidar dig genom fabrikslokalerna.
• Biljetter till fabriksrundturen finns i Sennheisers flaggskeppsbutik.

Vi kan tyvärr inte utesluta att det av driftskäl kan uppstå förändringar i processen på kort sikt eller att fabriksrundturen ställs in. I sådana fall erbjuds du naturligtvis ett alternativt datum. Vi tar dock inte något ansvar för eventuella skador som uppstår till följd av detta.

Ladda ned all information.

Vägbeskrivning

Med bil/buss:
Från norr: Autobahn A7, avfart Mellendorf
Från söder/öster: Autobahn A7, avfart Großburgwedel
Från väster/Hannover: Autobahn A352, avfart Kaltenweide
Kör via L383 (Mellendorfer Strasse) i Wennebostel

Om du kör buss parkerar du på parkeringsplatsen på infartsvägen.

Med tåg:
Från Hannover centralstation tar du snabbtåget S4 till Bissendorf, och därifrån är det 15 minuters promenad. Du kan också ta buss 690 till Wennebostel.

Adress:
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Am Labor 1
30900 Wedemark
Vägbeskrivning i Google Maps