Trådlöst för proffs

Överträffa förväntningarna. Göra det omöjliga möjligt.

Kraven på professionell audioutrustning ökar konstant. Fler kanaler, större scener, mer komplicerade RF förhållanden, snabbare setup. Och inga kompromisser, aldrig nånsin. Vår expertis inom trådlös överföring hjälper proffsen att möta dessa utmaningar varje dag.

“Låt oss ta hand om tekniken. Bara lyssna.”

För att skapa de bästa trådlösa systemen mäter vi, testar och lyssnar. Genom årtionden av samarbeten med de bästa ljudteknikerna har våra engagerade ingenjörer lärt sig vad som krävs för att göra skillnad på de största scnerna i världen. Våra mikrofoner är svettsäkra. Du kan få alla kanaler du behöver. Och våra system fungerar smidigt.

Vi är stolta att kunna säga att Professional Wireless Range har utvecklats med dej och designats för dej.

2000 Series

Industristandard för ljudkvalitet, stabilt och flexibelt är de fundamentala principerna för 2000 serien.

 • Valbar sändarstyrka för stabilitet och pålitlighet även på de största scenerna.
 • Industristandard inom trådlös monitor.
 • Snäll mot budget och smidig att bygga ut.

5000 Series

5000 Series kombinerar legendarisk kvalitet och pålitlighet med prisvinnande audioöverföring och kompakt och robust design.

 • Ultrakompakt bodypack-sändare med utmärkt audio och RF
 • Elegant och lätt handhållen mikrofon med brett utbud av kapslar
 • Wideband 184 Mhz frekvens agility
 • Integrerad aktiv antenndistribution för multikanalsystem

Digital 6000

Distorsionsfritt arbete möter smart användarupplevelse: Digital 6000 skapar utrymme för fler kanaler - utan att kompromissa med överföringskapacitet eller kvalitet.

 • Fler kanaler även i trånga frekvensutrymmen
 • Intermodulationsfri överföringsdesign
 • Enorm kompabilitet och valmöjligheter för kapsel
 • Två Dante™ kontakter

Digital 9000

Vårt trådlösa mästerverk. Oöverträffad ljudkvalitet och funktion. Digital 9000 erbjuder världsklassig, okomprimerad överföring, fantastisk dynamik och renhet i ljud. Inga förluster, ingen färgning, bara äkta ljud.

 • Det enda systemet som erbjuder äkta okomprimerad trådlös UHF ljudöverföring
 • True Bit diversity med förutseende algoritmer för att undvika dropouts i svåra RF miljöer.
 • Maximal effektivt spektrum, klarar upp till 40 kanaler på 24 Mhz.
 • Kapslarna som är dedikerade till 9000 serien har revolutionerande design för upphängningen, vilket ger mycket lite störningar från hanteringen.

Enastående ljudkvalitet för den som inte nöjer sig med något annat.

För de första systemen med multikanals trådlöst var signalkvalitet och tillförlitlighet de största utmaningarna. Varje nytt system vi utvecklade skulle inte bara överträffa vår egen standard – den skulle också överträffa New Yorks Broadwayshowers krav och leverera stabil ljudkvalitet, absolut fritt från dropouts. Detta är vårt löfte – från varje liten komponent, i alla delar av dess design och med användarvänlig mjukvara. Så visar vi vårt engagemang för de tusentals artister, ljudtekniker och företag som sätter sin tillit till Sennheiser trådlöst varenda dag.

Enastående ljudkvalitet för den som inte nöjer sig med något annat.

Du kan lita på Sennheiser

Titta inte bara på priset, se på kvalitet och hållbarhet. Utrustningen ska inte bara låta bra, den ska också vara en smart investering. Professionell Wireless Range har utvecklats för att klara år av tuffaste scen och turnéförhållanden. Våra trådlösa system kan integreras i ett antal teknikmiljöer, och kan skalas när kraven växer. Med bred kompabilitet hos komponenter som antennsystem, lavaliermikrofoner och kapslar, kommer Professional Wireless Range också att förlänga livet på din befintliga utrustning.

Du kan lita på Sennheiser

Redo för allt, var som helst.

Professional Wireless Range är redo för dina utmaningar. Designad för att möta kraven för frekvensanvändning i över 170 länder. Transformatorbalanserade utgångar, AES3 med extern word clock synkronisering, nätverkskompabilitet, fjärrkontroll och övervakning. Professional Wireless Range passar smidigt in i digitalt eller analogt workflow och lyfter varje teknikmiljö. Vårt högutvecklade antennsystem hanterar komplicerade multikanalsapplikationer.

Redo för allt, var som helst.

Vill du att vi ska rekommendera en lösning?

Våra audioexperter har utvecklat lösningar för alla scener i världen och är redo att använda den expertisen för dig. Ingen fråga är för liten. Ingen utmaning är för stor. Våra specialister är alltid angelägna om att lyssna, att lära och att flytta fram gränserna för vad som är möjligt. Ta kontakt med oss för att utforska möjligheterna hos Professional Wireless Range.

Vill du att vi ska rekommendera en lösning?

Ett mästerverk för broadcast.

Sennheisers bästa analoga och digitala mottagarsystem i en enda kompakt lösning. EK6042 tvåkanals kameramottagare hanterar analoga och digitala signaler simultant.

EK 6042

Demystifying digital wireless microphones

Sennheisers Wireless Systems Manager är en professionell mjukvarulösning för att övervaka och kontrollera trådlösa system. De intelligenta detaljerna gör WSM till det idealiska valet för TV-studios, live event såväl som musikproduktioner.

Click here

Newsletter subscription