Studiohörlurar

När det gäller ljudkvalitet måste studion vara en kompromisslös zon. Detta är den perfekta platsen för Sennheiser produkter, i detta fallet, Sennheiser hörlurar.

Hörlurar för broadcast

När du är den som styr över ljudet i programmet är det bäst att du levererar i bästa möjliga kvalitet. Sennheiser har de professionella verktyg som du kan lita på i varje sändningssammanhang.

DJ-hörlurar

Sennheiser är favoriten för många DJ:s. Våra stabila, smart designade hörlurar har en inbyggd förståelse för hur en DJ arbetar - och ett enastående sound. De kommer garanterat att bli en given del av din show.

AMBEO 3D Audio

Videon som du spelar in med din smartphone har en fantastisk visuell upplösning. Ditt ljud borde vara lika fantastiskt. Upptäck AMBEO Smart Headset och lägg till mäktigt 3D audio till dina högupplösta videos.

Studio och medhörning

Ett naturligt och detaljerat ljud, effektiv dämpning av bakgrundsljud och förmåga att hantera höga ljudtryck – dessa egenskaper borde vara självklara i varje studiolur. Och så får de gärna vara hållbara och bekväma också. Förutom allt detta bjuder Sennheiser även på intelligenta system som ActiveGard® (skyddar användaren från starka transienter) och intuitivt handhavande. Högkvalitativa headset-mikrofoner garanterar full hörbarhet i all slags miljöer. Sennheiser har ju faktiskt utvecklat studioutrustning i över 70 år.

Radio och teve

Din publik kräver perfekt ljud – och då måste du leverera just det. Kvaliteten på studiohörlurar måste vara bortom allt tvivel. De ska stänga ute yttre ljud och fokusera på maximal hörbarhet när det gäller röster. Sennheisers headsets för broadcast klarar allt detta tack vare smarta finesser, intuitivt handhavande, stadig design och hög komfort.

DJ

En DJ måste kunna lita på sina hörlurar. De ska blockera yttre ljud, vara lätta att använda och vara stadigt byggda. De ska låta fantastiskt och klara av hög volym samt vara så bekväma att man inte tänker på att man har dem på sig. DJ-lurarna från Sennheiser erbjuder allt detta med byggkvalitet in i minsta detalj – ett resultat från flera decenniers tillverkning av exklusiv studioutrustning.

AMBEO

Den totala upplevelsen. Fånga varje liten detalj, från alla vinklar, och förflytta din publik till inspelningsögonblicket. Sennheisers välkända ljudkvalitet, plus smarta finesser som Active Noise Cancelling och Transparent Hearing, är bara början. Din värld är tredimensionell – då ska dina inspelningar också vara det. Välkommen till Future of Audio, som presenteras av Sennheiser och AMBEO.

Internetkommunikation.

Njut av Sennheisers utmärkta ljud medan du använder internetsamtal, e-learning eller spelar spel. Våra headsets för internetkommunikation är extremt lätta och komfortabla vid långa arbetspass och är designade för att hålla länge. Brusreducerande mikrofoner av hög kvalitet garanterar att din röst alltid hörs tydligt vid internettelefoni. Medan du fokuserar på samtalet, ser Sennheiser till att inga detaljer går förlorade.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.

Newsletter subscription