Örontäckande hörlurar

Over-Ear-hörlurar från Sennheiser skapar en perfekt miljö för detaljerade och färgglada ljudlandskap. Med ett legendarisk Sennheiserljud och fantastisk bärkomfort skapar de scener dina favoritlåtar förtjänar.

Erbjuder en fullständig ljudupplevelse.

Örontäckande hörlurar skapar ett eget skyddat utrymme runt hela örat där de kan veckla ut hela sitt ljudlandskap som du kan utforska. De är försedda med hörlursdynor av mjukt läder, konstläder eller velour vilket säkerställer en komfortabel passning under långa lyssningssessioner. Örontäckande hörlurar kan ha en sluten eller akustiskt öppen utformning. En del slutna modeller använder Sennheisers sofistikerade NoiseGard®-teknologi för att eliminera det omgivande bullret i det närmaste fullständigt. Detta är mycket lämpligt, i synnerhet om du vill njuta av din musik på platser som är fulla av verksamhet.

Sennheiser erbjuder ett brett urval av örontäckande modeller för i stort sett alla situationer och livsstilar. Öppna eller slutna, med kabel eller trådlösa, tillverkade för spel eller hemmastereo, utrustade med Bluetooth® … - inklusive vår kända värstingserie HD 820.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.