Bullerdämpande resehörlurar

Återupptäck glädjen att resa. Med hörlurar som har NoiseGard®, Sennheisers egen aktivt brusreducerande teknik, kan du lyssna till din favoritmusik eller dina ljudböcker helt i fred, även i de bullrigaste miljöer.

Ren musikglädje. Var du än är.

Högkvalitativa resehörlurar förtrollar dig med underbart ljud överallt; på flyget, tåget och bussen, i hotellobbyn och många andra ställen. Eftersom sådana här platser är ofta bullriga, ska dina reselurar kunna dämpa störande ljud effektivt. Passiv dämpning kan vara en lösning, men Sennheisers NoiseGard®-teknologi går ett steg längre med aktiv brusreducering som svarar på omgivningen. Men finesser som TalkThrough kan du alltid kommunicera med omvärlden, och Bluetooth® gör livet enkelt och trasselfritt. Nu är det dags att förvandla din resa med lyxiga Sennheiser-hörlurar.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.