Skip to Content
Ta tv-tittandet till en ny nivå med nya Sennheiser TV Clear
tillbaka

Ta tv-tittandet till en ny nivå med nya Sennheiser TV Clear

Kristallklart tv-ljud i ett lätt trådlöst format

Stockholm, 31 maj, 2022 – Med nya Sennheiser TV Clear behöver du inte längre nöja dig med din tv:s inbyggda ljud, du kan i stället njuta av en tv-upplevelse med överlägset klart ljud i de nya true wireless-hörlurarna. TV Clears sändare säkerställer ljud med låg latens för alla TV-apparater med optisk eller analog output. Till skillnad från konventionella tv-lösningar kan TV Clear smidigt anslutas via Bluetooth vilket låter dig kolla på din favoritserie på din TV eller på en laptop, surfplatta eller telefon. Lurarna kan också användas för att ringa och ta emot samtal på din smartphone.

Story image

TV Clear skapar en personlig ljudupplevelse som låter dig avnjuta tv-underhållning på dina villkor. Du kan välja mellan fem olika nivåer av taltydlighet, med högfrekvensförstärkning på upp till 20 dB för en kristallklar dialog. När du använder lurarna med sändaren har du också möjlighet att ställa in ljudvolymen oberoende av tv:n eller andra ljudkällor. Det gör att andra kan titta samtidigt med en ljudnivå som är passar för dem.

Lyssna själv eller tillsammans med vänner
Precis som alternativet att se på tv utan att störa omgivningen eller distraheras av störande ljud, kan du också välja att höra andra när så önskas. Hörlurarnas genomhörningsläge låter dig höra ljud från omgivningen samtidigt som du har på dig dem – perfekt för dig som tittar på tv med familj och vänner. ​

TV Clear är en mångsidig lösning som kan anslutas till flera olika enheter. Anslut till tv-apparaten med sändaren eller till tv och andra enheter via Bluetooth. Sändarens låglatenta strömningsteknik ser till att ljud och video synkas för en tittarupplevelse utöver det vanliga.

 

   

Story image

True wireless-hörlurarnas design och lätta vikt på endast 6.9g gör det möjligt att bära dem under en längre tid utan att de är i vägen för dina glasögon eller sitter obekvämt. Den trådlösa designen och säkra passformen gör att du kan röra dig fritt, oavsett om du vill sitta i soffan eller gå runt så sitter TV Clear-hörlurarna bekvämt utan att störa din tittarupplevelse.

Personlighetsanpassa din upplevelse med TV Clear App
Det är enkelt att använda TV Clears avancerade funktioner tack vare dess genomtänkta användarvänlighet. Anpassa inställningarna och lyssningsupplevelsen smidigt genom TV Clear-appen som guidar dig igenom varje steg. De intuitiva touchkontrollerna kan också skräddarsys efter individuell smak så att hörsnäckorna kan styras precis som du vill. Det finns även en ”Find My Earbuds”-funktion som gör dem lätta att hitta.

TV Clear har också lång batteritid som ger upp till 15 timmars lyssning på en laddning när den används tillsammans med sändaren. Hörlurarna kan enkelt förvaras och laddas i det kompakta och snygga laddningsfodralet för att få ut ytterligare 22 timmars lyssning, vilket låter dig njuta av totalt 37 timmars tv-underhållning. ​

Pris och tillgänglighet
Sennheiser TV Clear Set lanseras i butik senare i juni, aktuellt cirkapris meddelas nämrare lanseringen.Milan Schlegel PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies

 

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic GmbH & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com