Skip to Content
Sennheiser introducerar SPORT True Wireless – lämpad för alla utmaningar
tillbaka

Sennheiser introducerar SPORT True Wireless – lämpad för alla utmaningar

Följ ditt eget spår

Stockholm, 21 april, 2022 – Nya Sennheiser SPORT True Wireless ger överlägsen ljudprestanda för fitness-entusiaster och idrottare oavsett hur intensivt träningspasset är. Dess unika Adaptable Acoustic-funktion erbjuder också ett urval av öppna och stängda öronadaptrar, vilket gör att idrottare kan skräddarsy sin lyssnarupplevelse till sin sport. Tack vare sin säkra, anpassningsbara passform är SPORT True Wireless redo för även de mest aktiva utmaningarna - självklart med det unika Sennheiser-ljudet.

SPORT True Wireless ger en exceptionell ljudupplevelse tack vare Sennheisers TrueResponse-givare. Det akustiska systemet är designat och konstruerat i Tyskland och drivs av ett unikt sjumillimeters dynamiskt drivelement som levererar full bas och överlägset klart ljud utan förvrängning - även vid hög volym. SPORT True Wireless ger också idrottare kontroll över hur de upplever ljud och uppfattar sin omgivning. Den unika Adaptable Acoustic-funktionen gör att användare kan välja antingen öppna eller stängda öronadaptrar och justera EQ-inställningarna för ett ljud perfekt anpassat till träning.

De öppna öronadaptrarna i kombination med Aware EQ-inställningarna hjälper till att minska brus och släpper samtidigt genom vissa externa ljud för en bättre situationsmedvetenhet. I det här läget hör löpare färre distraherande ljud som sina egna hjärtslag eller fotsteg och mer av sin omgivning. Man kan därmed blanda sin favoritspellista med ljud från naturen eller staden samtidigt som man ökar medvetenheten. De som föredrar sin egen musik i bullriga gym och inte vill bli distraherad av den hektiska miljön kommer att finna sinnesro med den slutna öronadaptern och Focus EQ-inställningar.

Utöver Sennheiser Smart Control-appens EQ-inställningar Focus och Aware kan idrottare göra anpassningsbara förinställningar för sin lyssningsupplevelse via Sound Check-funktionen. De intuitiva touch-kontrollerna på SPORT True Wireless låter användare anpassa ljudet efter sina preferenser och underlättar åtkomst till ljudnavigering och röstassistenter. Bluetooth 5.2-kompatibilitet och stöd för ljudkodekar såsom SBC, AAC och aptX gör det även enkelt att hålla sig uppkopplad med mobila enheter, smartklockor, smarta TV-apparater och anslutna träningsenheter för en sömlös ljudupplevelse.

Story image

Säker passform man kan lita på
"Varje rörelse när man sportar är en utmaning för dina in-ear-lurars förmåga att fortsätta leverera fantastiskt ljud. För alla som gillar att lyssna på musik medan de tränar är det viktigt att kunna koncentrera sig helt på sporten utan en rädsla för att hörlurarna ska glida ur plats. Alla öron är unika i form och storlek vilket gör att "one size fits all" inte alltid sitter bra eller säkert. Därför har vi fokuserat på att leverera en helt anpassningsbar lösning för maximal bärkomfort och en säker passform." säger David Holm, Sennheiser Sports Product Manager.

Den ergonomiska designen bakom SPORT True Wireless utvecklades just för detta ändamål. Hörlurarna kan anpassas med ett urval av öronadaptrar i tre storlekar och fyra olika öronfenor för att klara alla träningspass. Med en IP54-klassificering är SPORT True Wireless damm- och stänktålig och tål även lätt svett, löpning i regnet och till och med träning på stranden.

Kör längre än vad du kan
SPORT True Wireless klarar inte bara av de fysiska utmaningarna. Med en batteritid på 9 timmar, och ytterligare 18 timmar med laddningsfodralet, erbjuder de kompromisslös prestanda som räcker längre än din dag.

Pris och tillgänglighet
Sennheiser SPORT True Wireless kan nu förhandsbokas och är tillgängliga från den 3 maj, 2022, till ett cirkapris på 1 490 SEK.


 

Milan Schlegel PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic GmbH & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com