Skip to Content
Sennheiser introducerar MOMENTUM True Wireless 3
tillbaka

Sennheiser introducerar MOMENTUM True Wireless 3

MOMENTUM-familjen växer

Stockholm, 5 april, 2022 – Den flerfaldigt prisbelönta MOMENTUM-serien från Sennheiser introducerar en ny medlem i familjen. MOMENTUM True Wireless 3 sätter nya standarder när det kommer till ljudkvalitet, aktiv brusreducering (ANC) och bärkomfort. Med en design som definieras av högkvalitativa material och gediget hantverk, erbjuder hörlurarna en rad tekniker och funktioner som tar lyssningsupplevelsen till en ny nivå. 

Story image

"Vår MOMENTUM-serie lyckas kontinuerligt omdefiniera möjligheternas gränser", säger Frank Foppe, produktchef för Sennheiser True Wireless. "MOMENTUM True Wireless 3 bygger vidare på ett hyllat arv. Med Sennheiser Signature Sound, TrueResponse-teknik, nästa nivå av aktiv brusreducering och en ännu bättre passform är dessa hörlurar den naturliga fortsättningen av MOMENTUM-serien."  

En överlägsen ljudupplevelse  
​Precis som sina föregångare levererar MOMENTUM True Wireless 3 enastående ljudkvalitet, centrerad kring Sennheisers True Response-givare. Med Sennheisers dynamiska 7 mm-drivelement producerar de ett uppslukande stereoljud med djup bas, naturliga mellantoner och detaljerade höga toner. Den nya Sound Personalization-funktionen ger en förbättrad ljudupplevelse via ett guidat lyssningstest för att ställa in det perfekta ljudet för varje enskild användare. Dessutom erbjuder Smart Control-appen ett urval av förinställningar och en equalizer-funktion för att skräddarsy ljudet efter användarens tycke och smak.  

​I och med att MOMENTUM True Wireless 3 tagits fram för vardagsbruk, speciellt på språng, har Sennheiser specifikt förbättrat öronsnäckorna med Adaptive Noise Cancellation som automatiskt anpassar sig till den omgivande ljudmiljön. Systemet mäter kontinuerligt omgivande brus för att därefter dämpa det i realtid. Användare som vill vara medvetna om sin omgivning för att höra saker som till exempel tågavgångar, kan avaktivera brusreduceringen eller växla till genomhörningsläge med en knapptryckning. 

​För bästa möjliga synkronisering mellan ljud och visuellt innehåll stöder MOMENTUM True Wireless 3 även ett brett utbud av ljud-kodekar som AAC, SBC och aptX Adaptive, som reducerar latensen till ett minimum. Dessutom har varje öronsnäcka nu tre mikrofoner som ger kristallklar samtalskvalitet för tydliga telefon- och videosamtal. Den intuitiva touchkontrollen av MOMENTUM True Wireless 3, som användare kan skräddarsy efter sina personliga preferenser, gör det lättare att styra ljudet och få tillgång till röstassistenter. 

Exceptionell design och extraordinär komfort 
​Den nya futuristiskt snygga och ergonomiska designen möjliggör en bekväm passform även under längre användning. Designen har redan uppmärksammats genom en 2022 Red Dot Design Award. MOMENTUM True Wireless 3 kommer också med flera silikonkuddar i olika storlekar som är designade för att passa alla öronformer och storlekar. Tack vare sitt IPX4-certifierade stänkskyddade hölje är MOMENTUM True Wireless 3 gjord för nästan alla äventyr. Oavsett om användaren springer i regnet eller har ett ansträngande träningspass ger de nya Sennheiser-hörlurarna en lyssningsupplevelse i toppklass även under svåra förhållanden.

Var än MOMENTUM True Wireless 3 används innebär en batteritid på sju timmar – som kan förlängas till 28 timmar med fodralet, att användare inte längre behöver oroa sig för att hitta en strömkälla i närheten. Och eftersom det högkvalitativa fodralet stöder trådlös laddning är själva processen enklast möjliga.   

Pris och tillgänglighet
​Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 kan förhandsbeställas från och med idag och kommer att finnas tillgängliga i svart, vitt eller grafit från den 10 maj med ett cirkapris på 2 790 SEK. Milan Schlegel PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic GmbH & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com