Skip to Content
Sennheiser avslöjar detaljer om kommande MOMENTUM 4 Wireless
tillbaka

Sennheiser avslöjar detaljer om kommande MOMENTUM 4 Wireless

De kommande Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless har en helt ny design och utlovar exceptionellt ljud och prestanda

Stockholm, 15 juni, 2022 – Sennheiser MOMENTUM-serien fortsätter att omdefiniera standarden för sofistikerad lyssning med överlägset ljud. Nu höjer de kommandeover-ear-hörlurarna MOMENTUM 4 Wireless ribban ytterligare med klassens bästa ljud, avancerad Adaptive Noise Cancellation och en helt ny design som erbjuder exceptionell komfort. Batteritiden är upp till enastående 60 timmar. 

Story image

Klassens bästa ljud 
​MOMENTUM-upplevelsen börjar med Sennheisers Signature Sound som överträffar allt i sin klass och som låter användare njuta av musik som aldrig förr. Det audiofil-inspirerade 42 mm-transducersystemet levererar lysande dynamik och klarhet för ett exceptionellt HiFi-ljud. De vinklade högtalarna säkerställer att ljudet kanaliseras något framifrån mot användarens öron för att ge en mer naturlig ljudbild. Avancerad röstuppupptagning ger optimerade samtal och enklare åtkomst till röstassistenten.

Avancerad personlig anpassning och ny design 
​MOMENTUM 4 Wireless erbjuder flera möjligheter för användare att anpassa ljudet till sina unika preferenser. Den helt nya lätta designen är optimerad för akustisk prestanda, med djupt vadderade öronkuddar för att säkerställa exceptionell och långvarig bärkomfort. Öronkuddarna i syntetläder erbjuder både optimal komfort och hög precision vid återgivning av ljud såväl som hög ANC-prestanda. 

Tillgänglighet
​Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless lanseras globalt med start i augusti 2022.


Milan Schlegel PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic GmbH & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com