Skip to Content
Förbättra din ljudupplevelse hemma med nya AMBEO|OS
tillbaka

Förbättra din ljudupplevelse hemma med nya AMBEO|OS

Sennheiser introducerar AMBEO|OS såväl som större uppdatering av Smart Control-appen

Stockholm, 8 mars 2022 – Sennheiser har släppt det helt nya AMBEO|OS för att ge AMBEO Soundbar-användare en ännu mer uppslukande 3D-ljudupplevelse i hemmet. Sennheiser har dessutom gjort en omfattande uppdatering av sin Smart Control-app med en intuitiv och ny användarupplevelse för att ge användare av Soundbar och hörlurar smidig ljudstyrning och -anpassning.

AMBEO Soundbar
AMBEO Soundbar

Med lanseringen av AMBEO|OS får AMBEO Soundbar en stor uppdatering. Operativsystemet utökar Soundbar-ekosystemet, introducerar nya funktioner och höjer användarupplevelsen till nya höjder.

Med AMBEO|OS, som är tillgängligt för alla AMBEO Soundbars, har lyssnarna nu ännu fler sätt att njuta av ett enastående uppslukande ljud. Uppdateringen ger stöd Apple AirPlay 2, Spotify Connect samt Tidal Connect, vilket ger ännu fler alternativ för högkvalitativ lyssning.

Varje aspekt av AMBEO|OS har noggrant optimerats för att säkerställa en smidig och njutbar upplevelse. Genom att använda Wi-Fi istället för Bluetooth Low Energy för att ansluta till Sennheiser Smart Control-appen blir användningen både snabbare och mer responsiv. Operativsystemet tillför också större säkerhet och stabilitet.

 

"Det helt nya AMBEO|OS är en gamechanger för vår AMBEO Soundbar, och vi är säkra på att våra kunder kommer att älska det", säger Maximilian Voigt, produktchef för Sennheiser AMBEO Soundbar. "Genom att erbjuda ännu fler leverantörer av strömmat ljud och en förbättrad användarupplevelse kommer Sennheiser-kunder att få möjlighet att njuta av personlig högupplöst ljudströmning med förbättrade funktioner."

En app-uppdatering med en rad nya funktioner

AMBEO|OS nås via den uppgraderade Smart Control-appen. Den nya appen kombinerar elegant modern estetik med en mer personlig och intuitiv användarupplevelse..

Smart Control-appen
Smart Control-appen

Utöver det erbjuder Smart Control användarna nya funktioner för att förbättra funktionaliteten hos sina Sennheiser-hörlurar, inklusive Sound Check och Sound Zones. Sound Check guidar användare genom tre enkla steg till den perfekta EQ-förinställningen för deras smak. Sound Zones låter True Wireless-användare skräddarsy EQ-inställningar, brusreducering och genomhörning till definierade platser – oavsett om det är hemma, på kontoret eller på språng – och dynamiskt justera ljudinställningarna efter användarens plats.

Smart Control erbjuder också användarna större möjlighet till personalisering. Individuella användarkonton gör det ännu enklare att föra över inställningar och anpassningar mellan Sennheiser-enheter. Discovery-området i appen ger relevanta produktnyheter och uppdateringar från Sennheiser-världen.

"Nästa uppdatering av vår Sennheiser Smart Control-app kommer att erbjuda våra kunder en nivå av personalisering som de aldrig har upplevt förut", säger Polina Gartenfluss, produktchef för Sennheiser Consumer Mobile Applications. "Utöver individualiserade EQ-förinställningar och skräddarsydda ljudinställningar för olika platser, ger vi våra kunder tillgång till personligt innehåll för att bättre möta deras behov."

Smart Control-appen innehåller också en intuitiv equalizer, tillgång till digitala användarmanualer och tillhandahåller den senaste mjukvaran och systemmjukvaran för Sennheiser konsumentprodukter.

Styrning bortom appen

För att erbjuda så mycket flexibilitet som möjligt kan användare också välja att styra sin AMBEO Soundbar via det dedikerade webbgränssnittet. De kommer där att ha tillgång till samma exakta styrning och enkla användarvänlighet tillsammans med en rad framtidssäkra alternativ för att integrera sin Soundbar i sin digitala miljö.

Den kostnadsfria uppdateringen av programvara och firmware kommer att finnas tillgängliga för alla användare av Smart Control och AMBEO Soundbar den 8 mars.

 

Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies
Milan Schlegel PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic GmbH & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com