Skip to Content
CX Plus True Wireless: fantastiskt ljud utan kompromisser
tillbaka

CX Plus True Wireless: fantastiskt ljud utan kompromisser

Sennheisers nya hörlurar levererar ljud med aktiv brusreducering som räcker hela dagen

Stockholm, 14 september, 2021 – När det kommer till lyssnande med true wireless-hörlurar är ljudkvalitet och bra bärkomfort helt avgörande. Sennheisers nya CX Plus True Wireless-hörlurar levererar på både fronter och mer därtill. De erbjuder en spännande, högkvalitativ lyssningsupplevelse med aktiv brusreducering (Active Noise Cancellation eller ANC), enkel smart interaktion och en elegant design för bekväm lyssning hela dagen.

Det fantastiska ljudet från Sennheisers nya CX Plus True Wireless-hörlurar är vad som skiljer dem från konkurrenterna, och det till ett överkomligt pris. Detta möjliggörs tack vare tydligheten i TrueResponse-givaren, , ett akustiskt system som tar audiofilteknik till vardagligt lyssnande. Det skräddarsydda akustiska systemet är utvecklat för Sennheisers premiumhörlurar och levererar stereoljud i hög kvalitet med djup bas, naturligt mellanregister och tydlig, detaljrik diskant.

Den aktiva brusreduceringsfunktionen säkerställer att lyssnare inte missar en enda ton, så att de kan uppleva all klarhet, detalj och spännande bas utan störningar även i bullrigare miljöer. Samtidigt gör funktionen Transparent Hearing det enkelt att fokusera på externa ljud när så önskas utan att du behöver ta ur öronsnäckorna. Denna funktion är speciellt användbar för att släppa in externt ljud för att låta användare vara mer medvetna om sin omgivning.

CX Plus True Wireless utökar Sennheisers utbud av True Wireless-hörlurar genom att erbjuda en överlägsen lyssningsupplevelse med aktiv brusreducering till ett attraktivt pris
CX Plus True Wireless utökar Sennheisers utbud av True Wireless-hörlurar genom att erbjuda en överlägsen lyssningsupplevelse med aktiv brusreducering till ett attraktivt pris


"Tätt inpå lanseringen av våra snygga CX True Wireless släpper vi ännu ett par exceptionella hörlurar på marknaden", säger Frank Foppe, produktchef på Sennheiser. "Med audiofilteknik och ytterligare funktioner såsom Active Noise Cancellation och Transparent Hearing ger CX Plus True Wireless en högupplöst lyssningsupplevelse som räcker hela dagen."


Förenkla vardagen

Tack vare de anpassningsbara touch-kontrollerna blir varje interaktion och ögonblick med CX Plus True Wireless enkel. Användare kan till och med skräddarsy anpassade kommandon för att säkerställa att styrning av ljud, samtal och åtkomst till röstassistenter blir både bekväm och intuitiv. Varje hörlur är utrustad med dubbla mikrofoner som optimerar tal för samtal och röstassistentåtkomst med kristallklar röstupptagning. Den oberoende användningen av öronsnäckorna gör att höger och vänster hörlur kan användas individuellt eller som ett par.

En annan intelligent funktion, Smart Pause, har utvecklats med en modern livsstil i åtanke. Den pausar automatiskt ljudet när hörlurarna tas ut och återupptar omedelbart uppspelningen när de sätts in. Hörlurarna slås också på automatiskt när de tas ur laddningsetuiet och stängs av när de läggs tillbaka, så att de alltid är redo när du behöver dem. CX Plus True Wireless erbjuder också de senaste anslutningsmöjligheterna för en bekväm lyssningspplevelse: Bluetooth 5.2-kompatibilitet såväl som stöd för SBC, AAC, aptX och aptX Adaptive codec för högupplöst ljud med låg latens och perfekt synkronisering med videoinnehåll. Bluetooth-anslutningar kan enkelt hanteras via Sennheiser Smart Control-appen, medan den inbyggda EQ-funktionen ger en personligt anpassad ljudupplevelse och ett dunkande Bass Boost-läge.

TCX Plus True Wireless erbjuder anpassningsbar touch-styrning och upp till 24 timmars uppspelningstid med laddning via det medföljande etuiet
TCX Plus True Wireless erbjuder anpassningsbar touch-styrning och upp till 24 timmars uppspelningstid med laddning via det medföljande etuiet


Utvecklade för att kunna användas hela dagen

Alla Sennheisers True Wireless-hörlurar har utvecklats för att följa de senaste rönen inom den ergonomiska forskningen, och den snygga, mindre designen av CX Plus True Wireless garanterar njutning hela dagen utan att du blir trött. De kompakta öronsnäckorna sitter också säkert i hörselgången, så att de sitter på plats när du lyssnar på resande fot. Optimal komfort garanteras tack vare urvalet av öronadaptrar av silikon i fyra storlekar, som bidrar med ytterligare passiv ljudisolering för att komplettera hörlurarnas aktiva brusreducering.

Med IPX4 -klassat stänkmotstånd kan lyssnare njuta av CX Plus True Wireless var de än går. Och eftersom livet inte saktar ner, är CX Plus True Wireless med med sin långa batteritid och bärbara laddningsetui redo att hålla jämna steg. Tillsammans ger de en imponerande uppspelningstid på 24 timmar.

CX Plus True Wireless finns tillgängliga i svart eller vitt med start den 28 september och med ett cirkapris på 1 790 kronor.


Signe Jungløw Communications Manager, Sennheiser Nordic A/S
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies

Ytterligare bilder kan hämtas hem från Sennheiser Brandzone.

Contacts
Signe Jungløw Communications Manager, Sennheiser Nordic A/S
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies
Milan Schlegel PR and Influencer Manager Consumer - EMEA, Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Kai Detlefsen Marketing Manager, Dear Reality
Trine Simonsen Holm Kommunikation
Om Sennheiser Nordic A/S Sweden

Att forma framtiden för ljud och skapa unika ljudupplevelser för kunderna är målet som förenar Sennheisers anställda och partners över hela världen. Familjeföretaget leds idag av Daniel Sennheiser och Dr. Andreas Sennheiser, den tredje generationen av familjen som driver företaget. Sennheiser är en av världens ledande tillverkare av hörlurar, högtalare, mikrofoner och trådlösa överföringssystem. Under 2020 var Sennheiser-koncernens totala omsättning 573,5 miljoner euro. www.sennheiser.com

Avtryck

Privatliv