Musik och underhållning

Sennheisers hörlurar är tåliga och gjorda för dig som är på språng - utformade för att leverera enastående ljud samtidigt som de är bekväma att bära under långa tidsperioder. En lång resa till eller från jobbet har aldrig låtit bättre!

Sennheiser - kvalitetsljud för folk som är på resande fot.

Tack vare nätbaserade tjänster är det nu enklare än någonsin tidigare att njuta av din favoritmusik och dina favoritfilmer precis som hemma när du är på resande fot. Det är därför dina mobila hörlurar ska låta exakt lika bra som de som dem du har hemma. I och med att du använder dem ute och utomhus måste de vara tillräckligt robusta och stämma överens med din egen stil. Sennheiser har tillverkat fantastiska hörlurar för mobil användning under väldigt lång tid. Du kan alltså vara säker på att den "perfekta stilen" inte bara gäller utseendet.

Det spelar ingen roll vad "mobil" betyder för dig personligen - tunnelbanan, gatan eller träning på gymmet - Sennheiser kan förse dig med exakt det som du behöver när du är i farten. Vårt utbud täcker allt från hörlurar i full storlek (circumaural) till ultralätta orönsnäckor. Akustiskt öppna eller stängda - en del finns även med Bluetooth®. Hur som helst får du alltid njuta av det legendariska ljudet från Sennheiser.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.