Hörselhjälpmedel över WiFi för ljud över hela universitetsområdet

Sennheiser MobileConnect strömmar ljudinnehåll live via WiFi och i överlägsen kvalitet till alla mobila enheter för studenter och publik. 

Ladda ner app


Till följd av konceptet Ta med din egen enhet är det ett lättanvänt och intuitivt system för hörselhjälpmedel. Den nya generationen av MobileConnext består av tre komponenter: MobileConnect-stationen, MobileConnect-hanteraren, programvara och MobileConnect-appen (iOS och Android) för användning på studentens smartphone. 

Funktioner

Överlägset ljud

 • Se icon like outline 3x

Låg fördröjning är nödvändigt för hörselhjälpmedel. MobileConnect möjliggör överföring med låg fördröjning till mobila enheter. Det ger ljudströmmar i realtid med högkvalitativt ljud och perfekt taltydlighet. Integreringen till befintliga nätverk möjliggör Hörselhjälpmedel överallt och när som helst.

Personlig hörselassistent

 • Se icon touch control 3x

Den personliga hörselassistenten gör det möjligt för användare att justera ljudsignalen så att den passar deras individuella hörselbehov perfekt. Pekskärmen för den enkel och intuitiv att använda. Hörselassistenten förbättrar taltydligheten och ger överlägsen ljudkvalitet.

Integrering och användning

 • Se icon double check 3x

MobileConnect är enkelt att integrera med befintliga nätverk och ljudinfrastrukturer. Administration och konfiguration av systemet är enkelt med MobileConnect-hanteraren.

Ta med din egen enhet

 • Se icon mobile phone 3x

Studenter och publik kan använda sina egna enheter som mottagare. Ingen ytterligare maskinvara krävs. Användare kommer tycka att den välbekanta enheten är bekväm att använda. Tekniker
kommer att se hur enkelt enhetshantering och -underhåll är. Den totala ägandekostnaden begränsas.

Skanner för QR-kod

 • Se icon qr code 3x

Användaren kan komma åt kanalen genom att ange ett kanal-ID eller genom att skanna en QR-kod.

Unicast-överföringsteknik

 • Se icon wifi signal 3 3x

MobileConnect gör det möjligt att överföra ljudinnehåll över WiFi till alla smartphones (iOS och Android).

Kompatibel med
Hörlurar 
Hörapparater
Cochleaimplantat

Personlig hörselassistent

Den personliga hörselassistenten gör att användare kan justera ljudsignalen så att den passar deras individuella hörselbehov samt förbättrar taltydligheten och ljudkvaliteten. Den intuitiva pekskärmen gör det enkelt för de med hörselnedsättning att att komma åt hörselhjälmedel.

Personlig hörselassistent

Nätverksintegrering över hela universitetsområdet

Systemet är utformat för att vara en hörselhjälpmedelslösning för hela universitetsområdet.

MobileConnect-hanteraren

MobileConnect-hanteraren är systemets serverdel. Den installeras på maskinvaran för en lokal server. Den erbjuder en enda administrationspunkt för alla MobileConnect-stationer. Alla stationer i nätverket kommer att upptäcka hanteraren och registreras automatiskt. Inställningarna inkluderar kanalkonfigurationer, ljudingångar samt generering av QR-koder.

MobileConnect-hanteraren

MobileConnect-stationen

MobileConnect-stationen stöder upp till 100 samtidiga klienter.

MobileConnect-stationen

En enhet, många möjligheter.

Den ½ (halva) 19-tums MobileConnect-stationen hanterar ljudet. Den kan installeras vart som helst i nätverket, oavsett om det är en föreläsningssal, en central server eller i ett mediarum. Power over Ethernet (PoE) gör det enklare att installera och ser till att enheten är förutbestämd för användning i ett serverrack. Den har två XLR-ingångar och -utgångar samt Dante™-ingångar.

En enhet, många möjligheter.

Our success stories

Nedladdningar

 • Digital broschyr
  • Digital Brochure MobileConnect (2.8 MB) Download

 • User Guide & Documentation
  • User Guide & Documentation - MobileConnect Download

 • Privacy & Cookies
  • Privacy and Cookies - MobileConnect Download

 • Terms of Use
 • EU-försäkran om överensstämmelse
  • EU Declaration of Conformity - MobileConnect Station (890 KB) Download

 • Spec Sheets
  • MobileConnect System Specification (250 KB) Download

Kontakta oss

Sennheiser MobileConnect - ett innovativt system för lättillgänglig hörselstöd för teater, opera och musikal. Fyll i formuläret idag och låt oss berätta hur MobileConnect skapar nya kunder.