Photography News - EDITORS CHOICE award logo
Riktad kameramikrofon
MKE 200

Sennheiser Star Rating

5.0 (1) Reviews

Riktad mikrofon på kameran med inbyggt vindskydd och skakabsorption för förbättrat ljud i kameran. Levereras med TRS- och TRRS-spiralkablar på 3,5 mm för kompatibilitet med DSLR-kameror och spegellösa kameror eller mobila enheter.
SEK 789.00
inkl. moms
Article No. 508897
MKE 200

Sennheiser Star Rating

5.0 (1) Reviews

SEK 789.00
inkl. moms

Kvalitetsvideo är lätt att komma över nu för tiden, men kvalitetsljud är ofta en annan femma. Till och med telefonen du har i fickan kan spela in kristallklar 4K-video, så varför skulle det inte låta lika bra som det ser ut?

Låt oss presentera MKE 200: Sennheisers första steg mot att uppgradera ditt ljud.

Ljudinspelning i bullriga miljöer är inte längre något problem. En riktad mikrofonkapsel skapar närhet till din röst samtidigt som funktioner som t.ex. inbyggt vindskydd och skakfäste gör att dina inspelningar låter renare än någonsin. Denna mikron är tillräckligt kompakt och smidig för din kamera eller telefon, och kommer garanterat att förbättra ljudet för varje video du spelar in.


Uppgradera ditt ljud med märket som ljudproffs förlitar sig på. MKE 200—Låt dig höras. "
"Riktat ljud – MKE 200 har en superkardioidkapsel som ger fokus och detalj samtidigt som den avvisar oönskat bakgrundsbrus. Den riktade mikrofonen är idealisk för vloggare och filmare, och kommer att förbättra ditt kameraljud genom att skapa klarhet i dina inspelningar.

Inbyggt vindskydd och skakfäste – alla handhållna kameror är mottagliga för hanteringsljud, och därför har MKE 200 integrerat vindskydd och skakabsorption. Tillsammans sörjer dessa två funktioner för renast möjliga ljudinspelningar när du spelar in video utomhus. Det medföljande mjuka vindtillbehöret ger maximalt vindskydd.

Kompatibilitet – I dagens värld begränsas videoinspelning i regel inte till en enda enhet, och det måste inte heller mikrofonen göra. Varje MKE 200 levereras med TRS- TRRS-kablar på 3,5 mm som kan användas med DSLR-kameror och spegellösa kameror eller mobila enheter.

 • Riktad mikrofon för isolerat och förbättrat ljud i kameran

 • Kompakt konstruktion med elegant och stilren finish

 • Integrerat vindskydd och internt suspensionsfäste för minskat hanteringsljud

 • Omväxlingsbara TRS- och TRRS-anslutningsmöjligheter på 3,5 mm för användning av DSLR-kameror och spegellösa kameror eller mobila enheter

 • Standardskofäste för universell användning

 • Batterifri drift

.
.

Du är innehållsskapare eller vloggare och har förstått det här med video, men du tänkte inte på ljudet när du köpte kameran. Det är förståeligt, för ljudet är lätt att bortse från. Låt oss berätta varför du inte bör göra det ...

Ljudkvalitet är viktigare än du tror.

I dagens värld av digitala medier är det allmänt känt att det är lättare att titta på innehåll med dålig videokvalitet än innehåll med dålig ljudkvalitet. Det beror på att det är ljudet som framför budskapet—ljudet berättar historien. Om videon har dålig ljudkvalitet ökar sannolikheten att din publik sveper bort den eftersom det inte går att höra vad du säger. Det mesta som delas på sociala medier visas dessutom på en mobil enhet där allt över 720p är väldigt svårt att se skillnad på. Det betyder att även innehåll med lägre upplösning ser helt OK ut på en liten skärm. En liten skärm hjälper dock inte ljudet på samma sätt som det hjälper videon. Därför är det viktigt att se till att din röst är närvarande och definierad.

Ljudkvalitet är viktigare än du tror.

Uppgraderingar är att förväntas …

En annan orsak är att de flesta kameror (liksom TV-apparater) som säljs idag levereras med mikrofoner och högtalare som lämnar mycket att önska, eftersom tillverkaren förväntar sig att du uppgraderar ljudet genom ytterligare köp. Det handlar delvis om att hålla kostnaderna nere, men främst beror det på att det är bildkvaliteten som är i fokus, inte ljudet. Man kan säga att de flesta elektroniktillverkare ingår bland dem som förbiser vikten av ljudet. Detta är din chans att kompensera för detta.

Uppgraderingar är att förväntas …

Är du inte en expert på ljud`? Inga problem.

Slutligen, och det viktigaste av allt, behöver du inte vara ljudtekniker för att förbättra kvaliteten på ditt ljud! I de flesta fall behöver du bara en riktad mikrofon med några häftiga funktioner som hjälper dig att förbättra ljudet, och vips har du ökat ditt produktionsvärde och skapar innehåll som skiljer sig från mängden.

Är du inte en expert på ljud`? Inga problem.

Med allt i åtanke kan högre ljudkvalitet vara viktigare än du trodde, men det kan även vara mer uppnåeligt än du föreställt dig. Kom bara ihåg när du är redo att uppgradera ljudet att du göra det med ett märke som proffsen förlitar sig på. Nu är det dags att skapa innehåll! Ta plats, och framför allt, låt dig höras.

Fan Images

Newsletter subscription

Reviews

Sennheiser Star Rating

5.0 (1) Reviews

100.0% of Reviewers Would Recommend this product to a friend

 • Joakim
  Karlstad, Sverige

  Sennheiser Star Rating

  Smidig toppkvalité

  Fantastiskt smidig och kompakt mikrofon som ger riktigt bra inspelningsljud till vloggar och liknande inspelningar, utan att kräva varken mycket plats, vikt eller separata batterier!

  PRO:

  Mycket välbyggd och kompakt, bra ljud

  CON:

  Något het signal

  BEST USES:

  Förbättra ljudet på vloggar utan att kräva mängder av plats

  BOTTOM LINE:

  I would recommend this to a friend.

Specifications
Vad finns i lådan
 • MKE 200 mikrofon på kameran
 • CL 35 TRS, låsande TRS-TRS-spiralkabel
 • CL 35 TRRS, låsande TRS-TRRS-spiralkabel
 • MZH 200 vindskydd
 • Dragskopåse
 • Snabbguide
 • Säkerhetsguide
Support
Contact Us
Product Support Phone

+46 0840050400


Nedladdningar

 • Snabbguide
 • Säkerhetsanvisningar och regulatorisk information
  • Safety instructions and manufacturer declarations - MKE 200 (620 KB) Download

 • Spec Sheets
  • Product specification - MKE 200 (270 KB) Download

  • Product specification - MKE 200 Mobile Kit (490 KB) Download

 • EU-försäkran om överensstämmelse
  • EU Declaration of Conformity - MKE 200 (600 KB) Download