Utforska din kreativitet med Sennheiser Memory Mic

Utforska din kreativitet med Sennheiser Memory Mic

Hur du skapar övertygande filmer med fantastiskt ljud

Stockholm, 25 mars 2020 – Att plötsligt vara fast hemma behöver inte vara tråkigt. Det är ett gyllene tillfälle att förvandla detta till en positiv upplevelse - och samtidigt få utlopp för din kreativitet! Är det inte dags att äntligen ägna sig åt en plan eller hobby som alltid har fått stå åt sidan för vardagen? Om du har drömt om att starta din egen YouTube-kanal, en personlig videoblogg eller velat skapa en engagerande DIY-musikvideo eller en hemmadokumentär så är det dags nu! Med bra ljud är det fantastiskt hur dina skapelser kan få liv. Upptäck hur Sennheiser Memory Mic gör fantastiskt videoljud otroligt enkelt och kolla in våra fyra enkla idéer för blivande videobloggare.

Nu för tiden finns det nästan alltid en smartphone nära till hands och tack vare deras avancerade och lättanvända videofunktioner kan vem som helst bli filmare. Ett välgjort klipp är nyckeln till att locka uppmärksamhet i sociala medier, men det är också ett utmärkt sätt att hålla kontakten med familj eller vänner. För att verkligen imponera på dina tittare är god ljudkvalitet avgörande.

Sennheisers trådlösa Memory Mic är verktyget du kan använda för att få högkvalitativt ljud för alla typer av videoinspelningar. Mikrofonen används tillsammans med en kostnadsfri smartphone-app och är oerhört enkel att använda. Fäst mikrofonen på personen som talar och spela in videon med din smartphone. Ännu bättre, den fungerar på alla avstånd från mobiltelefonen så att du har frihet att komponera saker som du vill eller till och med röra dig när du filmar. Ljud- och videosynkronisering sker med en knapptryckning och säkerställer att ljudet förblir perfekt synkroniserat med bilden.

Anslutningen mellan Sennheiser Memory Mic och din smartphone upprättas automatiskt via en Bluetooth-anslutning - utan irriterande kablar. Det finns inte heller någon risk för avbrott i överföringen eftersom ljud och video kombineras först under synkronisering med Sennheiser MEMORY MIC-appen. Denna app är tillgänglig utan kostnad från Google Play och Apple App Store.

 

Den robusta men lätta Memory Mic spelar in perfekt ljud för dina filmer
Den robusta men lätta Memory Mic spelar in perfekt ljud för dina filmer

 

Med en vikt på endast 30 gram är Sennheiser Memory Mic exceptionellt lätt - den kompakta mikrofonen är robust och perfekt lämpad för för alla möjliga scenarier såsom en vlogg i köket. Sennheiser Memory Mic kostar cirka 1 990 SEK och kan bland annat köpas från Sennheiser onlinebutik.

 

Släpp loss kreativiteten med Sennheiser Memory Mic
Släpp loss kreativiteten med Sennheiser Memory Mic

 

Fyra enkla idéer för videobloggen
När du är utrustad med din smartphone och Sennheiser Memory Mic har du allt du behöver för att komma igång direkt. Här är lite inspiration för dina videoprojekt:

1 – “Bara prat"-videor: Videobloggar är som dagboksposter, fast i videoformat. I den här typen av video pratar du helt enkelt om din vardag. Detta är ofta intressant för vänner eller släktingar som bor långt borta men kan också vara spännande för en bredare publik.

2 – Intervjuer: Om du inte vill vara ensam framför kameran, be en familjemedlem att diskutera ett ämne tillsammans med dig.

3 – HowTos: Alla gillar väl att titta på dessa videos på YouTube. Kanske kan du bidra och förklara din hobby eller dela ditt favoritkakrecept?

4 – Följ mig: Med den här typen av video kan tittarna uppleva en dag i någon annans liv. Det här kan vara väldigt enkelt: varför inte filma dig själv när du gör frukost eller arbetar hemifrån?

 

📷 Länk till bildbank


Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies


Get creative with the Sennheiser Memory Mic_EN.docx 3 MB Get creative with the Sennheiser Memory Mic_EN.pdf 316 KB

 

 

Pro Audio Current Situation
Om Sennheiser Nordic A/S Sweden

Sennheiser grundades 1945 och firar i år sitt 75-årsjubileum. Att forma framtiden för ljud och skapa unika ljudupplevelser för kunderna är målet som förenar Sennheisers anställda och partners över hela världen. Familjeföretaget leds idag av Daniel Sennheiser och Dr. Andreas Sennheiser, den tredje generationen av familjen som driver företaget. Sennheiser är en av världens ledande tillverkare av hörlurar, högtalare, mikrofoner och trådlösa överföringssystem. Under 2018 var Sennheiser-koncernens totala omsättning 710,7 miljoner euro. www.sennheiser.com

Avtryck

Privatliv

Sennheiser Nordic A/S Sweden
Vretenvägen 10
171 54 Solna
Sweden