#DontStopTheMusic

#DontStopTheMusic

Internationella artister fortsätter att underhålla publiken i sina hem med live-spelningar på Instagram

Stockholm, 31 mars, 2020 – ennheisers #DontStopTheMusic-serie kommer att se ännu fler artister från hela världen som levererar spännande liveuppträdanden till ditt hem. "Vi vill tacka alla fantastiska artister för att de deltar i #DontStopTheMusic och spelar för sina fans - och även nå ut till nya målgrupper - via vår @sennheiser Instagram-kanal," sa Pierre Morant, chef för Relationship Management på Sennheiser. "Ett speciellt tack till de som stöder dem, deras ingenjörer, ledning och sociala mediateam - vi gillar verkligen att arbeta med er!"

Strömmade live-konserter från onsdag den 1 april till tisdagen den 7 april
Under de kommande sju dagarna kommer Gestört aber geil, Jenny from O’Sisters, Idriss D, Saves the Day (Chris Conley), Kungs, Oso Oso, Delanila, Dogleg, Siights, Bradley Walden, DJ Cutkiller, Willie J. Healey och Sublime with Rome attt alla sända live via IGTV. Följ @sennheiser å Instagram och glöm inte att slå på aviseringar i IGTV för att få notiser, eftersom datum och artister kan komma att ändras med kort varsel.

  • Gestört aber geil (@gestoert_aber_geil_official):
    Onsdag 1 april kl. 15:00 UTC (11:00 New York-tid (EDT), 17:00 Berlin-tid (CEST), se notering om tidzoner nedan)
  • Jenny from O’Sisters (@o.sisters):
    Onsdag den 1 april kl 16:00 UTC (12:00 New York tid, 18:00 Stockholm)
  • Idriss D (@idrissdoff):
    Torsdag den 2 april kl 15:00 UTC (11:00 New York tid, 17:00 Stockholm)
  • Saves the Day (Chris Conley) (@savestheday):
    Torsdag den 2 april kl 20:00 UTC (16:00 New York tid, 22:00 Stockholm)
  • Kungs (@kungs):
    väntar på att bekräftas, ytterligare info kommer på @sennheiser
  • Oso Oso (@osoosoband):
    Fredag den 3 april kl. 19:00 UTC (15:00 New York-tid, 21:00 Berlin-tid)
  • Delanila (@delanila):
    Lördag 4 april kl 19:00 UTC (15:00 New York tid, 21:00 Stockholm)
  • Dogleg (@doglegband):
    Lördag 4 april kl 20:00 UTC (16:00 New York tid, 22:00 Stockholm)
  • Siights (@siights):
    Söndag 5 april kl. 19:00 UTC (15:00 New York-tid, 21:00 Stockholm)
  • Bradley Walden (of Emarosa) (@bradley.waldon):
    Söndag 5 april kl 21:00 UTC (17:00 New York tid, 23:00 Stockholm)
  • DJ Cutkiller (@djcutkiller):
    Måndag 6 april kl 16:00 UTC (12:00 New York tid, 18:00 Stockholm)
  • Willie J. Healey (@williejhealey):
    Måndag 6 april kl 19:00 UTC (15:00 New York tid, 21:00 Stockholm)
  • Sublime with Rome (@sublime):
    Tisdag den 7 april kl 20:00 UTC (16:00 New York-tid, 22:00 Berlin-tid)

* Om tidszonerna
Konserttiderna ges i Coordinated Universal Time (UTC), med EDT och CEST tillagda för att förenkla. EDT är en förkortning för Eastern Daylight Time, som är fyra timmar efter Coordinated Universal Time. EDT är till exempel tiden i New York. CEST är Centraleuropeisk sommartid, som är två timmar före UTC - till exempel Stockholm, Berlin eller Wedemark.

Mer musik
Kolla också på http://www.sennheiser.com/anniversary för nästa livestreamdatum. Där finns också ett stort urval av musikvideor att titta och lyssna på, allt från uppslukande jazzklubbinspelningar, vardagsrumselektrouppsättningar till liveupptagningar från inspelningsstudior. Sätt på dig hörlurarna (eller vrid upp volymen på högtalarna) och hänge dig åt musiken!

Det är gratis men varför inte donera för att bekämpa coronaviruset?
På Sennheiser är vi glada över att arbeta med dessa fantastiska artister för att sprida positivitet genom exklusiva konserter. De är helt gratis, men om du vill säga tack, kan du överväga att stödja WHO i sin kamp mot coronaviruset:
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/donate

Dela i dina sociala mediekanaler:
Njut av dina favoritartister hemma och kolla in de exklusiva konserterna i Sennheisers (@sennheiser) serie med strömmade livekonserter på Instagram! #DontStopTheMusic


Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Patric Backlund Hill+Knowlton Strategies

 

 

 

Pro Audio Corporate Current Situation
Om Sennheiser Nordic A/S Sweden

Sennheiser grundades 1945 och firar i år sitt 75-årsjubileum. Att forma framtiden för ljud och skapa unika ljudupplevelser för kunderna är målet som förenar Sennheisers anställda och partners över hela världen. Familjeföretaget leds idag av Daniel Sennheiser och Dr. Andreas Sennheiser, den tredje generationen av familjen som driver företaget. Sennheiser är en av världens ledande tillverkare av hörlurar, högtalare, mikrofoner och trådlösa överföringssystem. Under 2018 var Sennheiser-koncernens totala omsättning 710,7 miljoner euro. www.sennheiser.com

Avtryck

Privatliv

Sennheiser Nordic A/S Sweden
Vretenvägen 10
171 54 Solna
Sweden