Tourguide 2020-D

Informationen blir en upplevelse - helt enkelt.

En snabb och enkel väg till en professionell lösning för vägledning av besökare.

UNIVERSELLT ÖVERTYGANDE.

Utmärker sig med mycket enkel hantering, övertygar med professionella funktioner: Det digitala systemet Tourguide 2020-D står för okomplicerade ljudlösningar för vägledning för besökare, på konferenser och för assistiv lyssnande.

HELT ENKELT MER INTUITIV.

Den digitala Tourguiden 2020-D kräver inga särskilda tekniska kunskaper. Dess intelligenta teknik garanterar absolut enkel hantering. Systemet installeras snabbt. Mottagarkanaler kan synkroniseras med en knapptryckning - kan vara kvar i laddstationen. Hela systemet är utformad för enkel användning. HDE-stethoset kombinerar mottagare och hörlurar i en enhet. De slås på automatiskt när du sätter på dem - omedelbart redo för användning. Det är så enkelt och intuitivt som det bara kan vara.

HELT ENKELT MER INTUITIV.

LÄTT ATT FÖRSTÅ

Tourguide 2020-D fungerar inom det licensfria ISM-frekvensbandet och är därför extremt snabb att installera - ingen frekvensplanering behövs. Automatiska funktioner gör installation och drift ännu enklare. Om det krävs kan systemfunktioner utökas individuellt. T.ex. Kan standardinställningen för frekvensförinställningar ändras. Och med hjälp av en professionell antennmanagement kan täckning ytterligare kan förbättras vid stationär drift.

LÄTT ATT FÖRSTÅ

MYCKET FLEXIBEL ANVÄNDNING.

Full flexibilitet för olika scenarier: Den Tourguide 2020-D passar inte bara för vägledning och tolkning. För assistiv lyssnande i teatrar och kan hörselstöd anslutas till systemet. Tourguide 2020-D passar också perfekt för tillfällig användning och för uthyrningsverksamheter. Systemet kan installeras snabbt och enkelt. Det är också lätt att komplettera med tillbehör som t.ex. en transportväska med integrerad laddningsutrustning. Dessutom erbjudas flexibilitet för alla användningsområden och olika behov genom hörlurarna EP 01, HP 02 och NP 02, som har särskilt konstruerats för talåtergivning.

MYCKET FLEXIBEL ANVÄNDNING.

Kontakta oss

Sennheiser Tourguide 2020-D - ett vägledningssystem för besökare som gör information till en upplevelse. Fyll i formuläret idag om du vill veta mer om hur Tourguide 2020-D kan hjälpa dig att skapa de bästa guidade turer för dina besökare.

Newsletter subscription