ADN konferenssystem

När det verkligen gäller.

ADN-konferenssystemet skapar en idealisk miljö för fokuserade diskussioner. Trådbunden eller trådlös: ADN garanterar maximal tillförlitlighet, enastående taluppfattbarhet, och kan flexibelt kombineras.

Upplev våra serier

Redo när du är det.

Presskonferens, paneldiskussion, möten. Du kan alltid lita på ditt ADN-konferenssystem i alla situationer. Systemet har utvecklats med fokus på maximal driftsäkerhet. Den automatiska frekvenshanteringen av den trådlösa ADN-W sätter en ny standard, som garanterar största möjliga bandbredd för tillgängliga kanaler och en mycket robust och felsäker överföring.

Flexibelt kombinerbara.

Integrativ teknik och mer flexibilitet - oavsett om du väljer en fast lösning (ADN), en trådlös (ADW-W) eller en kombination av båda. Systemet kan enkelt och flexibelt anpassas för grupper av olika storlekar. Övervakningen av systemet sköts lämpligen av ett PC-program eller av ett Media Control Protocol via en app. Dessutom finns det olika typer av mikrofoner för diverse krav att välja mellan.

Flexibelt kombinerbara.

Det handlar om hur bra ett konferenssystem kan låta.

Alla ska förstå allt. ADN-konferenssystemet är utrustat med en ytterst effektiv återkopplingsundertryckning. Systemet kan individuellt kombineras med mikrofoner som säkerställer enastående taluppfattbarhet - upp till legendariska superkardioid mikrofonen ME 36 för ljudkvalitet hittills inte känd i detta segment.

Det handlar om hur bra ett konferenssystem kan låta.

Snyggt i alla rum

ADN-konferenssystemet harmoniserar garanterad med befintliga rumskoncept. Tack vare väl genomtänkta detaljer, tidlös design och en neutral färgskala är ADN-konferenssystemet alltid närvarande men ändå diskret. Det är inte tekniken som ska stå i fokus utan vad du har att säga. Och för att kunna garantera sekretessen för vad som sägs bakom stängda dörrar används 128-bitars AES-kodning som förhindrar oönskad avlyssning.

Snyggt i alla rum

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose ADN / ADN-W Mer

Newsletter subscription