iF design award 2017 award logo
Headphones Over Ear with mic

HD 4.20s

Med en extremt tålig design och vikbar bygel för enkel förvaring när den inte är i bruk är HD 4.20s perfekt för musiklyssning och för att svara på samtal i farten. Den smidiga enknapps fjärrkontrollen på kabeln kan kontrollera din portabla enhet.
SEK 750.00
inkl. moms – gratis frakt
Article No. 506781

Sennheiser HD 4 Series – Låt alla dagar låta bra

Du kan ta den med – mångsidig och levande erbjuder den nya HD 4 serien det kompletta kvalitetspaketet i en serie tåliga, slutna, over-ear headset som uppfyller dina behov av bra ljud varje dag.

Lägg till det legendariska Sennheisersoundet till varje dags rutin och låt det kraften från musiken fylla ditt liv.

Sennheiser HD 4.20s

Detta robusta men eleganta over-ear headset är det rätta valet för alla lyssnare som söker ett fläckfritt ljud, begripliga finesser och ett utseende som matchar.

Ta Sennheisers sound in i ditt liv.

En äkta Sennheiserprodukt, den slutna over-ear HD 4.20s står upp för löftet från vårt varumärke. Den låter dej njuta av din musik – eller faktiskt, all sorts musik – med sitt välbalanserade sound och en kraftfull, dynamisk bas.

Ta Sennheisers sound in i ditt liv.

Vänj dig vid lite kännbar komfort

Ljudet är inte det enda som gör användandet av HD 4.20s till ett nöje. Dess trasselfria, det betyder bekymmersfria, kabel på en sida är utrustad med en enknapps smart fjärrkontroll och inline mikrofon som gör det till en sval vind att svara på ett samtal. Mjuka premium leatherette örondynor ger också en bra dämpning av omgivningens störljud och ger en god komfort även under extra långa lyssningspass.

Vänj dig vid lite kännbar komfort

Stil utan ansträngning – get it!

Med en stadig och vikbar bygel för smidig förvaring under transport är HD 4.20s den kamrat som du kommer att älska att ta med. Inte minst på grund av den dynamiska och ändå rena och tidlösa designen som är inspirerad av Sennheisersoundet.

Stil utan ansträngning – get it!

Vad finns i lådan?

 • HD 4.20s headset

Technical Data

 • Color
  black
 • Impedance
  18 Ω
 • Frekvensåtergivning
  18 - 20,000 Hz
 • Ljudtrycksnivå
  118dB (1kHz/1Vrms)
 • Total övertonshalt (THD)
  <0.5% (1kHz/100dB)

Reviews

User Reviews
Be the first to write a review.

Nedladdningar

 • Säkerhetsföreskrifter
 • EU-försäkran om överensstämmelse
  • EU Declaration of Conformity HD4.20s (450 KB) Download