GSP 370

SP 370 Trådlöst gamingheadset

Det trådlösa gamingheadsetet GSP 370, med upp till 100 timmars batteriliv, är perfekt för alla som vill ha Sennheiserljudet, men utan sladd.

GSP 670

Wireless Gaming Headset

Fri rörlighet, toppmodern låglatens-teknik, överlägsen Sennheiser ljudprestanda för gaming och upp till 20 timmars batterilivslängd
gör GSP 670 till det ultimata headsetet.

GSP 600

Gaming Headset

Avancerade spelare kräver avancerad utrustning. När konkurrensen hårdnar levererar det professionella spelheadsetet GSP 600. Ergonomiska öronkuddar och justerbar huvudbygel gör dem extremt sköna. Rörelsefriheten säkerställs med ledsystemet av metall som ger perfekt passform för ett fantastiskt ljud in i minsta detalj.

GSX 1000

Gaming Amplifier

Främst avsedd för gaming, Sennheiser’s GSX 1000 förstärkare drivs av en Binaural Rendering Engine, ungefär som dina två öron. Med banbrytande 7.1 Virtual Surround-teknik som har utvecklats särskilt för professionella spelare.

UTRUSTA DIG

Gaming Amplifiers and Accessories

Du äger redan ett Sennheiser Gamingheadset och vill dra nytta av vårt stora utbud av reservdelar och tillbehör eller du vill göra ditt headset ännu bättre och ge mer power med våra Gaming Amplifiers?

Här hittar du alla tillbehör som är kompatibla till din produkt.

Det sound som spel är gjorda av

Sennheiser är den enda ljudtillverkaren som tillverkar både och, precisionsmikrofoner och inspelningsteknik som används när dina spel skapas och headset som du använder för att spela dina spel. Varför skulle du då vilja ha ett gaming headset av ett annat märke?

Gaming - förstärkare och tillbehör

Gaming - förstärkare och tillbehör

Du äger redan ett Sennheiser Gamingheadset och vill dra nytta av vårt stora utbud av reservdelar och tillbehör eller du vill göra ditt headset ännu bättre och ge mer power med våra Gaming Amplifiers? Mer
#TheSoundGamesAreMadeOf
Det är sant. Sennheiser är ensamma om att tillverka både den datortomografiutrustning som dina spel spelas in på och de trayless som du använder när du spelar. Så varför skulle du välja något annat headsetmärke?

Hur du väljer ditt bästa gaming headset?

Hur du väljer ditt bästa gaming headset?

Ljudet står alltid i centrum för professionella spelare och vid home gaming och en investering i rätt headset är ett måste när du vill ta ditt spel till en ny nivå. Mer

Varför Sennheiser?

Varför Sennheiser?

Speltiden är din tid och varje spelheadset från Sennheiser levereras med ett inbyggt uppdrag: att leverera ren och djup ljudglädje. Klicka här för att ta reda på varför ett Sennheiser gaming headset är bästa valet. Mer

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Här kan du hitta nedladdningar för att få ut mest av ditt Sennheiser headset.
Mer

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Mer