Öronsnäckor

De är små, bekväma och de ger ett bra ljud som bokstavligen går rakt in i dina öron. Det är Sennheiser kvalitet – resa, pendla, springa, eller helt enkelt njuta i ditt hem.

In-ear-hörlurar: Litet format, stort ljud.

De är små nog för att få plats i en ficka. Och de gör avståndet mellan dig och ljudet kortare än någon annan hörlurskonstruktion. För att låta riktigt fantastiskt måste de dock sitta ordentligt. Öronadaptrar i olika storlekar och väldesignade krokar löser detta. Hörlurar i öronen med hög kvalitet är det perfekta valet för resenärer eller i gymmet.

Sennheiser erbjuder ett stort utbud av öronsnäcksmodeller: från toppmoderna audiofil-modeller till vattentåliga sportmodeller. Det finns dessutom Bluetooth®-headset eller trådbundna headset med integrerad fjärrkontroll - ett idealiskt val om du vill uppgradera din smartpone ljudmässigt.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.