Dante™ Solutions by Sennheiser

Digitala lösningar för ljud i nätverk. State-of-the-art interoperability.

Varande en av världens ledande tillverkare av ljudteknik har Sennheiser i decennier siktat på att skapa moderna lösningar för ljudöverföring. Sennheisers beslut att använda sig av Dante™, den världsledande standarden för multikanalsöverföring av ljud över IP, är en del av den pågående ambitionen att skapa framtidssäkra produkter. Det Australienbaserade företaget Audinate skapade Dante™ som digital teknik för medianätverk med nära noll latency och synkronisering som har etablerats som vanligaste lösning för ljud i nätverk av ledande AV-tillverkare från hela världen.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

The new ceiling array microphone offers superior audio quality for voice and video conferences thanks to its automatic adaptive beamforming technology. It provides the greatest versatility and interoperability with support for Dante networks, including compatibility with Dante Domain Manager (DDM), and Power over Ethernet.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

Sennheisers digitala system med Dante™

Med Dante™ i trådlösa mikrofonsystem kan Sennheiser möta breda önskemål från kunder: SpeechLine Digital Wireless är en mycket kostnadseffektiv lösning optimerad för taluppfattning, Digital 6000 Series står för kompromisslös digitala trådlösa mikrofoner och på toppen finns Digital 9000 mikrofonsystemet med trådlös audio utan kompression.

SpeechLine Digital Wireless - gjord för tal

Världens första digitala trådlösa mikrofon exklusivt gjord för tal. Ingen särskild ljudteknikerkunskap behövs - den är redan inbyggd. Upplev enkelthet med Sennheiser SpeechLine Digital Wireless mikrofoner. SL DI 4 XLR och Dante™ är en förförstärkare med fyra ingångar för mottagare av trådlösa mikrofoner såväl som för att lägga till mic/line ingångar till ett Dante™-system.

Lär dig mer om SpeechLine Digital Wireless

SpeechLine Digital Wireless - gjord för tal

Digital 6000 - utan kompromisser

Kompakt och kraftfull: Digital 6000 är Sennheisers första digitala tvåkanalsmottagare i en rackenhet - designad för krävande multikanalsapplikationer i varje detalj. EM 6000 mottagaren är utrustad med digital AES-3 utgång, högklassiga transformatorbalanserade analoga XLR-3 utgångar och ¼” (6.3 mm) utgångar. Versionen med Dante™ erbjuder en extra Amphenol RJ-45 kontakt för integrering i Dante™ nätverk.

Lär dig mer om Digital 6000

Digital 9000 - Det trådlösa mästerverket

Digital 9000 systemet har utvecklats för alla professionella användare i broadcaststudios, teatrar, och livesammanhang som vägrar att kompromissa med ljud. Dess unika okomprimerade digitala ljudöverföring erbjuder störningsfritt ljud med fantastisk dynamik. Dante™ kortet EM 9046 DAN för EM 9046 mottagaren möjliggör integrering av Digital 9000 wireless mikrofonsystem i Dante™-nätverk.

Lär dig mer om Digital 9000

evolution wireless G3 - Du vet att du kan

evolution wireless G3 är professionella trådlösa lösningar för större scener och multikanalsapplikationer. De tre G3 Series ew 100, ew 300 och ew 500 svarar upp till förväntningarna i alla dessa aspekter - gjorda för proffs av proffs.

Lär dig mer om evolution wireless G3

2000 / 5000 Series - Din utmaning. Ditt val.

Idrottsevenemang, teaterproduktioner eller vilken annan sorts radio- eller TVsändning - när det handlar om ljudupptagning i sådana sammanhang är de flesta ljudtekniker och hyrfirmor världen runt överens om samma lösning: Wireless Sennheiser 2000 Series.

Lär dig mer om 2000 Series

SpeechLine Wired - Eftersom varje ord är viktigt

Bra både för möten och presentationer. SpeechLine Wired mikrofoneserien har utvecklats speciellt för att hantera det talade ordet och garantera bästa möjliga taluppfattning.

Lär dig mer om SpeechLine Wired mikrofoner

För presentationer och föreläsningar

För presentationer och föreläsningar erbjuder Sennheiser två Dante™kit anpassade för trådbundna mikrofoner som båda är kompatibla med SL DI 4 XLR Dante™ preamp med fyra ingångar. Till exempel kan du ansluta fyra MAT 133 bordsstativ till de fyra mikrofoningångarna på SL DI 4 XLR som överför signalen till ditt Dante™-nätverk med en enda RJ45 ljudkabel.

För möten

För tillämpningen möten erbjuder Sennheiser tre dedikerade trådbundna mikrofoner som Dante™-kit. De är alla kompatibla med SL DI 4 XLR fyra ingångars Dante™ förförstärkare. Till exempel kan du ansluta fyra MEB 114-S boundary mikrofoner till de fyra ingångarna på SL DI 4 XLR som överför ljudsignalen till ditt Dante™-nätverk med en enda RJ45 ljudkabel.

Sennheiser utvecklar med Audinate teknik

En del av Sennheisers Global Alliance är samarbetet med Australienbaserade företaget Audinate som skapade Dante™, den världsledande nätverkslösningen för digital audio i livesammanhang, broadcast och installation.

Lär dig mer om the Sennheiser och Audinate Alliance

Newsletter subscription