evolution wireless D1

Trådlösa evolution D1 kombinerar digital innovation med evolution-kapslarnas briljans.

Next Gen Technology. Ett revolutionerande system.

0 eller 1, på eller av – och när den är på, då är den verkligen på: trådlöst evolution D1 är ett digitalt ljudöverföringssystem utan kompromisser när det gäller tillförlitlighet, ljudkvalitet och användarvänlighet. ew D1 är förstavalet för varje spelning och live-event när du helt enkelt behöver kunna lita på ren briljans. ew D1 kan köra upp till 15 utgångar parallellt och oberoende justera känsligheten för varje överföring. Resultatet: En mer dynamisk, mer avslappnad presentation.

Ett knapptryck – och allt är perfekt justerat

Digital trådlös överföring har aldrig varit enklare: Tryck på knappen och du är fri från alla kablar. På bara en bråkdel av en sekund hittar systemet de bästa frekvenserna och synkroniserar upp till 15 ytterligare överföringslänkar. Och den automatiska gain-kontrollen säkerställer att känslighet av din signal alltid är perfekt justerad. Passager på lägre volym har exakt samma klarhet som passager som plötsligt kommer med högre volym bara några sekunder senare. Om du vill ta kontroll över systemet kan du konfigurera ew D1 med hjälp av iOS-appen.

Ett knapptryck – och allt är perfekt justerat

Ingenting kommer mellan dig och din musik

Med D1 är du oupplösligt förenad med dina enheter helt oberoende av omgivningen. Systemet skannar din radiokanaler 133 gånger per sekund och svarar snabbare på förändringar än det tar att nå dina öron. När det skulle behövas kan ew D1 också öka sändareffekten för att göra din signal till den starkaste i din omgivning - allt inom en bråkdelen av en sekund. På tal om jämförelser: En blinkning med ögat tar 20 gånger längre. Samtidigt säkrar den högvärdiga aptX Live-codecen ditt ljud genom sofistikerade mjukvarumekanismer.

Ingenting kommer mellan dig och din musik

Låter det bekant?

Vad är det som gör ew D1-ljudet så speciellt? Du kommer inte höra någon skillnad jämfört med en kabelanslutning. Vi driver aptX-codecen till sina gränser tills sampling och upplösning når CD-kvalitet, även och särskilt under tuffaste omständigheter. Med ett stort urval av kapslar i evolution-serien levererar ew D1 skräddarsydda kondensator- och dynamiska mikrofoner med ett ljud som överträffar standarden. Förresten, eq och de-esser är standard för alla uppsättningar.

Låter det bekant?

Sång-sets

Våra sång-set har allt du behöver på scenen. Du kan välja mellan två kapslar, som har utmärkt sig genom tiderna på otaliga spelningar runt om i världen. Kardioidens respons på en e 835 erbjuder säker feedbackskydd när ljudkällor på scenen är främst bakom dig, eller när din monitor högtalare är framför dig. E 845 är särskilt lämpad för solosång på högre volym.

Gå till 835-set Gå till 845-set

Sång-sets

Kapslar

Du kan kombinera din sändare med alla kapslar av evolution-serien – du får din lösning till din röst.

 • ** e 835** - Allt annat är bara standard
 • ** e 845** - Mer fokus. Mer närvaro
 • ** e 865** - Känslig för varje nyans
 • ** e 935** - Utvecklar varje röst
 • ** e 945** - Närvaro hela vägen till toppen
 • ** e 965** - Liveljud på högsta nivå
Kapslar

Instrumentset

Ett försiktigt mellanspel eller ett maffigt gitarriff: perfekt justerad känslighet, även vid låga basfrekvenser, så lågt som 20Hz.

Mer om setet

Instrumentset

Headmic Set

Handsfree för musiker-med utmärkt bärkomfort.

Mer om setet

Headmic Set

Lavalier Set

Diskret perfektion för presentationer, teater och andra plattformar och scener.

Mer om setet

Lavalier Set

Wireless System Remote (WSR) App

The WSR app converts your iOS device into a practical remote control for your digital wireless ew D1 and SpeechLine DW system.

Mer om WSR App

Wireless System Remote (WSR) App

Downloads

 • Media Control Protocols
  • Sennheiser Sound Control Protocol for ew D1 (580 KB) Download

 • Application Software
 • Instruction Manual

Digital... eller analog?

Digital... eller analog?

evolution wireless g3 - perfekt för flerkanalsdrift på större scener. Och oslagbart när kvalitetskraven på in-ear monitoring är höga. Mer

Newsletter subscription