Evolution Wireless Digital

Future-proof Wireless Mics made for everyday success

Evolution Wireless Digital provides the most reliable connection for any situation, any place, today or even tomorrow.

Discover
TeamConnect Ceiling 2

Gör dig hörd i rummet – överallt. Nu med TruVoicelift

Med TruVoicelift och avancerad zonkontroll blir Team Connect Ceiling 2 den bästa lösningen för telekonferanser, klassrum, föreläsningssalar, konferensrum m.m.

Lär dig mer
Control Cockpit

Har allt under kontroll

Den lättanvända programvaran Sennheiser Control Cockpit ger en översikt över alla kompatibla nätverksaktiverade Sennheiser-enheter.

Lär dig mer
MobileConnect

Hörhjälpmedel via WiFi

MobileConnect är i enlighet med konceptet Bring-Your-Own-Device (BYOD), ett lättanvänt och intuitivt hörselhjälpmedel.

Lär dig mer
SpeechLine Digital Wireless

Trådlöst Mikrofonsystem för tal och föreläsningar

Ett system som är designat och optimerat för universitet och företag. Tack vare dess breda produktportfölj blir systemet särskilt mångsidigt och det kan anpassas till behoven i individuella tillämpningar.

Lär dig mer
Datum

Mässor, evenemang, online-seminarier

Anmäl dig till något av våra online-seminarier eller träffa oss på ett evenemang.

Lär dig mer

Välkommen till Sennheisers värld av affärskommunikation!

Vårt uppdrag är att vara en stark partner för dig med våra ljudlösningar och med målet att optimera alla dina arbets- och inlärningsmiljöer.

Med våra marknadsledande produkter för touch-fritt ljud och digital trådlös teknologi, samt våra traditionella lösningar, är vi din perfekta partner. Tack vare vårt nätverk av globala samarbetspartner kan vi erbjuda dig frihet och flexibilitet att designa ditt eget ekosystem utan restriktioner.

Upptäck våra lösningar på egen hand eller kontakta oss nu för att bli en del av Sennheiser-familjen.

Tillämpningar

Vi erbjuder en lämplig lösning för alla typer av kommunikation: Viktiga föreläsningar eller presentationer, beröringsfritt ljud på konferenser utan restriktioner, samt obegränsat informationsutbyte utan hinder. Välj din tillämpning, föredragna lösning eller produkt för mer information.

Möten och konferenser

Sennheiser erbjuder idealiska ljudlösningar som sätter en ny standard och där vartenda ord är garanterat att nå publiken eller samtalspartnern på ett kristallklart och tillförlitligt sätt.

Hörhjälpmedel

Vi vill ha en värld där alla har obegränsad tillgång till kunskap och information. Med vår ljudexpertis, obegränsade utvecklingsanda och våra intuitiva lösningar så skapar vi en miljö där alla kan känna sig jämbördigt inkluderade.

Guidning

Våra lösningar för guidade turer hjälper dig att leverera en perfekt akustisk upplevelse till din publik på ett antal olika sätt.

IT-optimerade arbetsflöden

Newsletter subscription