EW-DX

Evolving With You.

Digital wireless designed to make collaboration and learning easier.

Learn more
Sennheiser Business Solutions

Microphone Guide

Making Collaboration & Learning Easier

Explore now
TeamConnect Intelligent Speaker

Not Your Average Microsoft Teams Speakerphone

The TeamConnect Intelligent Speaker is the ultimate audio solution optimized for mid-sized Microsoft Teams Rooms for up to 10 people.

Discover
TeamConnect Ceiling 2

Gör dig hörd i rummet – överallt. Nu med TruVoicelift

Med TruVoicelift och avancerad zonkontroll blir Team Connect Ceiling 2 den bästa lösningen för telekonferanser, klassrum, föreläsningssalar, konferensrum m.m.

Lär dig mer
Control Cockpit

Har allt under kontroll

Den lättanvända programvaran Sennheiser Control Cockpit ger en översikt över alla kompatibla nätverksaktiverade Sennheiser-enheter.

Lär dig mer
SpeechLine Digital Wireless

Trådlöst Mikrofonsystem för tal och föreläsningar

Ett system som är designat och optimerat för universitet och företag. Tack vare dess breda produktportfölj blir systemet särskilt mångsidigt och det kan anpassas till behoven i individuella tillämpningar.

Lär dig mer

Välkommen till Sennheisers värld av affärskommunikation!

Vårt uppdrag är att vara en stark partner för dig med våra ljudlösningar och med målet att optimera alla dina arbets- och inlärningsmiljöer.

Med våra marknadsledande produkter för touch-fritt ljud och digital trådlös teknologi, samt våra traditionella lösningar, är vi din perfekta partner. Tack vare vårt nätverk av globala samarbetspartner kan vi erbjuda dig frihet och flexibilitet att designa ditt eget ekosystem utan restriktioner.

Upptäck våra lösningar på egen hand eller kontakta oss nu för att bli en del av Sennheiser-familjen.

Tillämpningar

Vi erbjuder en lämplig lösning för alla typer av kommunikation: Viktiga föreläsningar eller presentationer, beröringsfritt ljud på konferenser utan restriktioner, samt obegränsat informationsutbyte utan hinder. Välj din tillämpning, föredragna lösning eller produkt för mer information.

Möten och konferenser

Sennheiser erbjuder idealiska ljudlösningar som sätter en ny standard och där vartenda ord är garanterat att nå publiken eller samtalspartnern på ett kristallklart och tillförlitligt sätt.

Hörhjälpmedel

Vi vill ha en värld där alla har obegränsad tillgång till kunskap och information. Med vår ljudexpertis, obegränsade utvecklingsanda och våra intuitiva lösningar så skapar vi en miljö där alla kan känna sig jämbördigt inkluderade.

Guidning

Våra lösningar för guidade turer hjälper dig att leverera en perfekt akustisk upplevelse till din publik på ett antal olika sätt.

IT-optimerade arbetsflöden

Newsletter subscription