Det handlade aldrig om hörlurar

Själen hos vårt ljudälskande utvecklingsteam

Audiofilhörlurar kallas också exklusiva hörlurar, på grund av att de är utrustade med den bästa teknologin för att återge ljud med högsta kvalitet. Hemma såväl som utomhus kan du som har höga krav på ljud njuta av exakt musikåtergivning med Sennheisers audiofil-lurar.

Målet för Sennheisers audiofilhörlurar

Lyckligtvis är målet med våra adiofil-lurar inte lika komplicerat som tekniken bakom dem. Vi vill åstadkomma perfekt, naturlig och distorsionsfri ljudåtergivning. Vi vill att den mest krävande lyssnaren ska glömma att hen använder lurar. Det kanske låter enkelt, men det är faktiskt en omöjlig utmaning som vi älskar att ta itu med, varje dag!

Det magiska audiofilljudet

För oss är hörlurar ett precisionsinstrument. De vidarebefordrar artisters, musikers och ljudteknikers intentioner. Högkvalitativa hörlurar finns inte för sin egen skull. De är snarare ett uttryck för en krävande lyssnarkultur och en strävan efter rent ljud. Det handlar om ögonblicket då du hör hur stråken möter strängen eller hur vispen smeker virveltrumman. Det handlar om ögonblicken då en röst, en sång, plötsligt kommer så nära att du nästan kan röra vid den, in i de minsta detaljerna.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.

Register your product

Äger du redan en Sennheiser? Registrera din produkt och njuta av en snabb och smidig service genom vårt världsomspännande nätverk av servicecentra.