Hörlurar för finsmakare

Den innersta hemligheten hos exklusiva ljudprodukter är, att de varken lägger till eller tar bort något från inspelningen. För alla som vill höra den naturliga, autentiska klangen, har vi på Sennheiser designat en serie fantastiska hörlurar som inte hörs – eftersom de endast levererar det nakna originalljudet.

Hifi-hörlurar som bara accepterar en referens: originalet.

Sennheisers exklusiva hörlurar har en övergripande uppgift: att låta dig uppleva den musikaliska sanningen. Med lurarnas låga vikt och komfortabla passform flyter du in i musikens värld. Koppla dem till en Sennheiser hörlursförstärkare, tillverkade med bästa möjliga teknologi och material, för ett ljud som är perfekt anpassat för finsmakaren. Dessa hörlurar styr ljudet in i örat på ett exceptionellt sätt, och du känner dig omsluten av ljud. Detta är resultatet av vår längtan efter perfektion och mer än 70 års tillverkning av enastående ljudenheter.

Exklusiva hörlurar från Sennheiser ger kompromisslös ljudkvalitet med tilltalande design och prisbelönta tekniska innovationer. För en lyssningsupplevelse av högsta klass rekommenderar vi Sennheisers hörlursförstärkare.

Servicelänkar

Tillbehör

Du letar efter en reservdel eller ett tillbehör för dina hörlurar eller headset? Klicka här för att få din original Sennheiser reservdel.

Kontaktcenter

Har du en fråga om våra produkter? Vill du veta mer om Sennheiser? På Sennheiser kontaktsida hittar du snabbt de svar du vill ha.