En fullständigt fängslande upplevelse

Allt du hör i verkligheten är fullödigt. I takt med att tekniken hittar nya uttryck med VR/AR/MR och mer, skapar vi ljudlösningar i 3D som ger dig möjlighet att uppnå ett så rikt och naturligt ljud som möjligt i en mängd applikationer.

Sedan långt tillbaka har Sennheiser arbetat för att flytta fram gränserna för innovation inom ljudteknologi med en helhetssyn på ljud, från inspelning till lyssning. AMBEO har designats för att erbjuda den ultimata ljudupplevelsen, där den mest avancerade 3D-ljudtekologin har använts i nya produkter, verktyg och funktioner.

AMBEO ger lyssnaren möjlighet att uppleva och forma nya perspektiv på ljud. Med audiolösningar som fångar och förstärker det verkliga livet, ger AMBEO ljudproducenter ett unikt verktyg att påverka sin publik. För de lyssnare som längtar efter hisnande känslor, förvandlar AMBEOs tillbehör varje ögonblick till en övernaturlig ljudupplevelse.

Upptäck AMBEOs produkter, applikationer, ritningar och gratis plugins. Häng med när vi förändrar framtidens ljud!

Get in touch

Subscribe to the AMBEO Newsletter below to stay up to date with new releases, immersive audio news, and special offers. For plugin support please head over to our forum. For additional questions, special inquiries and collaboration proposals, email us at [email protected]