Vårt företag

Nya ljuddimensioner, imponerande ljudupplevelser och ögonblick som ger dig gåshud – allt detta kan ljudvärlden erbjuda. På Sennheiser försöker vi utmärka oss genom att utforma sådana upplevelser varje dag. Sedan vårt företag startades för 75 år sedan har vi blivit en världsledande tillverkare av hörlurar, högtalare, mikrofoner och trådlösa överföringssystem.

Vår vision

Utforma ljudets framtid

Det som förenar Sennheisers medarbetare och partners världen över är att vi vill utforma ljudets framtid och skapa unika ljudupplevelser för kunderna.

Läs mer
Utforma ljudets framtid

Fakta och siffror

Nyckeltalen bakom ljudet

Två divisioner, 21 dotterbolag och cirka 2 800 medarbetare – tillsammans skapar vi det fantastiska Sennheiser-ljudet.

Läs mer
Nyckeltalen bakom ljudet

Vår historik

75 år som uppstartsföretag

2020 fyller vi 75 år, och vi ser fram emot att få fira detta och se tillbaka på alla idéer, innovationer, utmanande projekt och framsteg.

Läs mer
75 år som uppstartsföretag

Vår företagskultur

Vi arbetar tillsammans

Vi är ett internationellt team som värdesätter våra skillnader och unika egenskaper, men vi har en sak gemensam: vårt engagemang för ljud. Detta engagemang utgör grunden för vår företagskultur och definierar det dagliga samarbetet med kollegor, partners och kunder.

Läs mer
Vi arbetar tillsammans

Sennheiser världen över

Ett globalt företag med lokal anknytning

Vi har över 21 dotterbolag, fyra forsknings- och utvecklingscentra, fyra helägda produktionsanläggningar och närmare hälften av alla medarbetare är anställda utomlands – du kan hitta oss över hela världen.

Läs mer
Ett globalt företag med lokal anknytning

Vi bryr oss om vårt avtryck

Vi bryr oss

Vårt huvudkontor ligger i Wennebostel i Tyskland där Sennheiser grundades, så att vi ska minnas våra rötter. Vi bryr oss om hur vi påverkar världen och tar ansvar för vår roll som ett ledande företag inom ljudbranschen.

Läs mer
Vi bryr oss