Vårt företag

Imponerande ljudupplevelser och ögonblick som ger dig gåshud – det är detta vi står för. Det motiverar oss varje dag att forma framtiden för ljudvärlden för våra kunder. Och det har vi gjort i mer än 75 år. Än i dag är Sennheiser en global ledare inom professionell ljudteknik. Sedan 2013 leder Daniel Sennheiser och Dr Andreas Sennheiser det oberoende familjeägda företaget i tredje generationen. Vårt huvudkontor ligger i Wennebostel i Wedemark nära Hannover.

Vårt uppdrag

Forma framtiden för ljudvärlden

Att forma framtiden för ljudvärlden och skapa unika ljudupplevelser för kunder – det här är uppdraget som förenar de anställda i Sennheiser Group över hela världen.

Läs mer

Forma framtiden för ljudvärlden

Sennheiser Group

Starka varumärken för imponerande ljudupplevelser

För oss kretsar allt runt utmärkt ljud: på scen, i mötesrum och föreläsningssalar, såväl som i studion. Utöver varumärket Sennheiser inkluderar Sennheiser Group även Neumann.Berlin, DearReality och AMBEO.

Mer

Starka varumärken för imponerande ljudupplevelser

Sennheiser Group över hela världen

Globalt aktiv, lokalt närvarande

Med fyra utvecklingscentra, tre av våra egna produktionsanläggningar och 21 försäljningsdotterbolag över hela världen finns vi där för dig överallt i världen. Hitta en Sennheiser-kontakt nära dig.

Över 1 800 anställda arbetar passionerat varje dag med ljudlösningar för våra kunder.

Läs mer

Globalt aktiv, lokalt närvarande

Fakta och siffror

Nyckeltalen bakom ljudet

Två divisioner, 21 dotterbolag och cirka 2 800 medarbetare – tillsammans skapar vi det fantastiska Sennheiser-ljudet.

Läs mer

Nyckeltalen bakom ljudet

Vår historik

Över 75 år av start-up-anda

Sennheiser grundades 1945 av Dr Fritz Sennheiser och är ett familjeägt företag än i dag. Vi ser tillbaka med stolthet på vår historia full av idéer, innovationer, utmanande projekt och framgångar.

Som ett internationellt verksamt företag värdesätter vi mångfald. Vår gemensamma grund är vår passion för ljud. Denna passion definierar vår företagskultur och hur vi arbetar med kollegor, partner och kunder.

Läs mer

Över 75 år av start-up-anda

Vår företagskultur

Vi arbetar tillsammans

Vi är ett internationellt team som värdesätter våra skillnader och unika egenskaper, men vi har en sak gemensam: vårt engagemang för ljud. Detta engagemang utgör grunden för vår företagskultur och definierar det dagliga samarbetet med kollegor, partners och kunder.

Läs mer

Vi arbetar tillsammans

Vårt ansvar

Vad vi värdesätter

Vårt huvudkontor ligger fortfarande på platsen där vi grundades, i Wedemark nära Hannover i Tyskland. Detta påminner oss om våra rötter varje dag. Det är därför vår påverkan på vår miljö är viktig för oss.

Läs mer

Vad vi värdesätter