Vilka är vi?

Vårt företag

Sennheiser är så mycket mer än det utmärkta ljud vi är kända för. Läs mer om vårt företag och om det unika engagemang som driver oss.

Vårt företag

Mediarum

Arbetar du som journalist, influencer eller är du bara nyfiken och vill veta senaste nytt? I mediarummet hittar du nyheter och de senaste...

Mediarum

På Sennheiser strävar vi efter att utforma ljudets framtid genom att skapa unika ljudupplevelser för våra kunder. Vi är ett familjeföretag som funnits i tre generationer, och vi är lika stolta över vår bakgrund och tidigare framgångar inom ljudvärlden som vår ambition att utforma framtiden. Läs mer om vad som motiverar oss, hur det är att arbeta med oss och upptäck de senaste nyheterna.

Årsredovisning

Årsredovisning

Utforska Sennheisers senaste årsresultat. Mer

Vårt huvudkontor

Vårt huvudkontor

Du är alltid välkommen att besöka vårt huvudkontor. I vår flaggskeppsbutik anordnas lyssningssessioner – här har du möjlighet att prova de legendariska HE 1-hörlurarna – och vi ger råd och tips om våra produkter. Du kan dessutom boka en rundtur i fabriken för att uppleva vår historia och innovativa miljö.
Mer

Produktutbildning

Vill du veta mer om allt ljudrelaterat? Oavsett om du arbetar med ljud eller om det är din passion eller hobby så vill vi på SoundAcademy dela med oss av våra kunskaper! Hitta de perfekta tjänsterna eller den perfekta produktutbildningen för dina behov.

Läs mer