Sennheiser Australia

HUVUDFAKTORER FÖR SENNHEISERS FRAMGÅNGAR I AUSTRALIEN

Artister som Guy Sebastian, Amy Dickson och The Living End litar på att våra mikrofoner fångar och uttrycker deras musikaliska hantverk. Dessutom stöttar Sennheiser nya talanger i alla musikaliska genrer. Större film, radio och teaterproduktioner hyllar också den utmärkta ljudkvalitet som vår teknik kan ge. Artister, TV-bolag, ansvariga för idrottsarenor och konferensanläggningar litar på Sennheiser. De vet att Sennheiser har den idealiska lösningen för att möta alla deras krav. Innovativ styrka, kvalitet och excellens gör ett långsiktigt intryck.

Sennheiser Australien har lyckats växa avsevärt sedan etableringen 2013. Våra produkter innefatter mikrofoner och hörlurar, välkända Neumann mikrofoner och monitorhögtalare samt produkterna inom Sennheiser Communications.

VAD SOM GÖR OSS SPECIELLA

Vi är den ledande tillverkaren av hörlurar och trådlösa mikrofoner i Australien och vi är stolta för vår koppling till några av världens mest framgångsrika musiker. Vi har fått flera prestigefyllda priser för våra framsteg, till exempel Scientific and Engineering Award, en Grammy och en Emmy; för att inte nämna de många erkännanden vi fått från Australiensiska institutioner inklusive Sound and Vision Awards och Integrated Systems Reader Awards, som vi är mycket stolta över.

Produktfamiljen med fantastiska produkter innefattar den mest sålda hörluren i historien, HD414, den mest sålda in-ear hörluren, CX300 och den tidlösa referensen för en DJ, HD25. Vi är extremt stolta över de senaste tilläggen, inklusive Momentum Wireless, Digital 9000 och naturligtvis den bästa hörluren i världen, den ohotade HE1.

DET VI ÄLSKAR ATT GÖRA

Vi har över 40 anställda i Australien. De siktar på att att hålla högsta standard för perfekt ljud och hänga med i konsumenternas individuella behov. Vi älskar direktkontakt med kunderna, på telefon, på plats i konsertarenor, på ljudproduktioner och konsumentmässor. Bara med denna direkta och täta kontakt kan vi vara säkra på att lära känna kundernas verkliga krav och leva upp till vår vision att erbjuda oöverträffad ljudkvalitet som når upp till alla individers kravnivå.

Dessa succéer hade inte funnits utan ett team som verkligen är passionerade för perfekt ljud. Innan vi började på Sennheiser hade många arbetat inom professionell audio eller som musiker. Många av oss fortsätter att utöva vår passion som hobby när vi spelar i band, spelar in i en hemstudio eller sköter ljudet på lokala scener. I Australien är vi stolta över att våra talanger, passionen för perfekt ljud och ständiga tekniska framsteg har belönats med framgång, personliga och för företaget.

VÅRA RÖTTER

Idag finns Sennheiser i mer än 50 länder. Tillsammans med 19 dotterbolag och långvariga handelspartners säljer företaget innovativa produkter och framtidsorienterade audiolösningar som alla är optimalt anpassade till konsumentens behov. Denna entusiasm för audioteknik delas av ca 2750 anställda världen över som arbetar i detta familjeägda företag, som etablerades 1945. Vårt globala högkvarter finns i Wennebostel, Tyskland, en liten by nära den nordtyska staden Hanover. I Wennebostel har vi möjlighet för tillverkning som vi stolt kan säga möter den högsta tekniska standarden inom produktion av mikrofoner, trådlös överföringsteknik, konferens och guidesystem, högkvalitetshörlurar, hörlursspolar och monitorsystem.

VAR VI HÖR HEMMA

Sennheiser Australien grundades i september 2013 och ligger i Chatswood, nära centrala Sydney. Vi har också personal spridda över Australien, inklusive ett team i Melbourne och en grupp i Queensland.