Sennheiser Audio - Ryssland

NYCKELFAKTORER FÖR SENNHEISER’S FRAMGNGAR IN RYSSLAND

För 10 år sedan etablerades Sennheiser Audio i Ryssland som officiellt representant Sennheiser’s varumärke och produkter på den ryska marknaden. Baserat på ett mycket gott rykte och förtroende som Sennheiser vunnit med sin utrustning under sovjettiden kunde vi ytterligare utveckla vårt varumärke och deras popularitet i Ryssland och OSS-länderna.
Idag är vi verksamma i Ryssland, Kazakstan, Vitryssland, Armenien och Georgien. Vårt team består av 37 eldsjälar för ett perfekt ljud - dussintals teatrar, museer, statliga institutioner och utbildningsinstitutioner är utrustade med produkter från Sennheiser och Neumann. De mest prestigefyllda bland dem är Bolsjojteatern, Kristus Frälsarens katedral, Statsduman, Kreml i Moskva, Mosfilm filmstudio, museet GARAGE och viktiga ryska TV- och radiostationer.
Vi stödjer många lokala konstnärer och idag betraktas Sennheiser och Neumann-mikrofoner betraktas som de bästa och är de mest eftertraktade för både för scenframträdanden och inspelningar i studio.

VÅRA STYRKOR

2006 har vi börjat i Moskva och därifrån utvecklats geografiskt. Idag finns Sennheiser’s produkter över hela Ryssland (upp till Vladivostok som ligger över 9000 km från Moskva) och vi har etablerat ett starkt partnerskap med våra handelsföretag i Vitryssland, Kazakstan, Armenien och Georgien. Tack vare innovativa produkter av hög kvalitet och vårt engagerade team försvarar och utvecklar vi våra ledande positioner på de ryska marknaden för hörlurar och professionella ljudsystem oberoende av ekonomisk och politisk turbulens.

Vi inspireras av Sennheiser’s innovativa anda och ser fram emot att erövra nya marknadssegment. Vi tror mycket starkt på att Sennheiser’s produkter är och kommer vara ett steg före konkurrenterna långt framöver. Vi är mycket stolta över att få vara en del av Sennheiser’s Global Team och kunna bidra till Sennheiser’s framgång världen över.

VAD VI ÄLSKAR

Ryssar gillar utmaningar. Det gör vi med! Ett stort land, stora områden, stora städer och komplexa projekt... Många av våra största utmaningar och projekt blev möjliga endast tack vare våra anställdas passion för perfekt ljud och gediget kunnande inom musik och ljudteknik.
Vi värnar om våra kunder och bygger starka relationer – vi samarbetar med varje kund individuellt och många av dem har blivit goda vänner under de senaste åren och är uppriktigt intresserade av allt vi gör.
Vi samarbetar aktivt med lokala aktörer och stöder musikskolor i Moskva och Sankt Petersburg och den Ryska Musikakademin i Moskva (Gnessin institut).
Vi älskar att vinna och tror oss ha alla förutsättningar för det – stark Sennheiser-expertis i ljudteknik, innovativa Sennheiser-produkter av högsta kvalitet och ett professionellt och engagerad team. Sennheisers’s mission och slogan motivera oss att aldrig vara nöjd och sluta leta efter nya lösningar och skapa möjligheter.

VÅRA RÖTTER

Sennheiser har idag fler än 2100 anställda i över 90 länder. Vårt globala huvudkontor ligger i Wennebostel, Tyskland, en liten by nära den nordtyska staden Hannover. Våra produktionsanläggningar i Wennebostel uppfyller de högsta tekniska standarder för produktion av mikrofoner, trådlös överföringsteknik, konferens- och guidesystem, headset till flygindustrin, högkvalitativa hörlurar, givare och monitoring system.

HÄR ÄR VI

Idag har Sennheiser Audio sitt kontor 15 minuters bilresa från Moskva’s hjärta. Från 30:e våningen i en skyskrapa kan vi se en mäktig stad med stora, nästan obegränsade möjligheter. Hundratals teatrar, museer, konserthus och konstgallerier gör Moskva en av de mest attraktiva kulturella centra i världen.
Vår visningsrum blir ofta en mötesplats för konstnärer och ljudtekniker som testar gärna våra produkter och få professionell rådgivning från våra ljudspecialister. Vi gillar den hemtrevliga atmosfären som hjälper oss att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder.
Ibland förvandlas vårt kontor till en bikupa – när det gäller att förbereda festivaler eller andra stora evenemang, är alla delaktiga i processen och alla känner sig ansvariga för ett optimal slutresultat. Vi håller ihop med samma mål och längst upp står den stora Sennheiser familjen.