Det låter bra. Din karriär på Sennheiser.

Perfekt ljud, spännande ljud, enastående akustiska upplevelser - Sennheiser-teknik skapas av över 2.500 anställda över hela världen - alla arbetar mot ett mål med - passion för ljud.

Tre ord - ett löfte.

Eftersom vi på Sennheiser lever och älskar förstklassigt ljud vill vi att var och en av våra kunder ska kunna göra samma sak. Vi vill också att infria vårt löfte att leverera högsta kvalitet, passion och innovation varje dag. Detta gäller lika mycket för enskilda musikälskande kunder som för stora professionella kunder runt om i världen - som uppskattar vårt rykte för enastående kvalitet.

För att uppnå vårt mål erbjuder våra Sennheiser team runt om i världen mycket mer än innovativ, banbrytande teknik. Våra engagerade medarbetare känner sina kunder, förstår deras önskemål och behov och stöder dem med omfattande service på plats. Våra serviceteam kompletterar våra tekniskt exceptionella lösningar med en portfölj av tjänster som levereras med personligt engagemang och högsta möjliga kvalitet till våra kunder.

Tillsammans går vi nya vägar.

Nära integration och konstruktiv samverkan mellan våra team - från forskning och utveckling, tillverkning, marknadsföring, försäljning och många andra avdelningar - ligger till grund för våra tjänster som gör Sennheiser unikt. Intensivt samarbete och ständig utveckling av moderna former av samarbete ger oss möjlighet att framgångsrikt utveckla och genomföra våra arbetsprocesser och etablera en varaktig laganda i alla delar av vår verksamhet.

Mer solidaritet inom företaget stärker också vårt varumärke utåt: internationella, tvärvetenskapliga projektgrupper bidrar till att stärka Sennheiser varumärket över hela världen. Utan ett starkt sammansvetsat team skulle det inte vara möjligt. Vårt omfattande utbud av utbildningar och möjligheter till vidareutbildning erbjuder alla våra anställda möjligheten att vidga sina vyer på ett professionellt och personligt plan och forma sin karriär inom Sennheiser.

Låter det bra? Varför inte ta reda på mer om Sennheiser? Välkommen till oss.